expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Khamis, 23 Jun 2011

dAy 3 : a PhOtO Of SoMeOnE yoU lOvE..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye salam aku tu..tak jawab dosa..^ jawab sayang aku lebih..he3..
okey..! tadi masa tengah blogwalking dekat blog AME
tiba-tiba teringat pula yang aku ada sertai 10 days challanges..^^
dan untuk hari ketiga..
cabaran nya ialah..
A pHoTo OF sOMeOnE YoU loVe..!
he3..
jeng..jeng..jeng..!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


this is my MOM..!!
aku sangat sayang dia lebih aku sayang diri sendiri..
dia sangat tabah dan sangat penyabar..
kalau nak tahu lebih, KLIK sini k..^^

p/s : maaflah kalau tak faham nak baca sebab time tu, zaman jahiliah lagi..he3..

okey..! salam..~

3 ulasan:

A M E ! berkata...

waa . this is sooo sweet ! ;)

ehh ehh , thanks mentioned nama ame kat sini ;) and thanks juga selalu singgah blog ame ;)

alif ismail berkata...

huhuhu...tetibe teringat bonda kat kampung halaman....

aremieroul berkata...

@ame : he3..my pleasure..^^

@alif : alif kalau teringat dekat bonda, pergi lh call dia..^^ dia pun selalu teringat dekt alif 2..hu3..