expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Isnin, 13 Jun 2011

PHoTogEniC PeTs COntEsT..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye semua..tak jawab kamu semua juga yang dosa..^^ he3.. untuk hari ni saja, aku dah tulis tiga entry..termasuk yang ini lah..he3..[tamak giler ek..? ha3..suka hati aku lah..! blog aku..^^] apa-apa pun, aku nak buat entry yang ketiga ni sebab aku dah ditag oleh saudara azmie..hu3..

mula-mula memang agak malas juga lah nak tengok contest apa, sebab dah kul 1 pagi..mata pun dah kuyu niew..ha3..[padahal baru  pas tgok AF akhir..^^] tapi tergerak pula hati ni nak buka link tu..buka-buka je nampak gambar contest haiwan..apa lagi, memang aku ter'exited' lah nak join..he3..
p/s : nak tau lebih lanjut, sila klik banner atas ni okey..^^

sepanjang aku melibatkan diri dalam dunia contest blog ni, tak pernah sekali pun aku sertai contest yang macam ini..he3..memang menarik..sebab itulah aku sanggup bersengkang mata menahan ngantuk ni..he3..semua nya demi contest "PHOTOGENIC PETS CONTEST..!"

ini lah gambar yang aku nak pertandingkan..^^
jeng..jeng..jeng..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

comel tak..? comel kan..aku suka [gila..!] dekat gambar ni..menarik..he3..apa-apa pun gambar ni di 'snap' di rumah saudara aku dekat mana entah..dah lupa...he3..burung ni pun mesra je dengan aku..tu yang makin buat aku geram [giler...!] dekat burung ni..he3..ok lah..gambar pun sudah letak..entry pun sudah di buat..sekarang tinggal nak tag orang je..he3..siapa ek yang aku nak tag...hurmm...^^ aku nak tag :



ok2..salam..^^

6 ulasan:

hudaa.udey berkata...

comeii gile... hehe :D
gudluck~! :)

EiZaRaZiErYa berkata...

hehe..thanks tag zie~ mang fhotogenic lah..
all d best k..
wink3 >_<

Haffiz MohdNoor berkata...

wah .. cantik pic tu.. goodluck
JOM join lucky draw Apis plak :D

aremieroul berkata...

@hudaa : he3..tgok lh tuan nyer..^^

@eizarazierya : no beggie..^^

@haffiz : ok2..insyaALLAH..^^

MissNadh berkata...

ehhhh..sy di tag?mana tahu sy pecinta haiwan ni?hehe
t sy join yer..

aremieroul berkata...

@missNadh : saya kan teror..^^