expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Jumaat, 3 Jun 2011

Aq BeTuL2 NaK mINtAk MaaF..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab okey..^^
hurm..
td masa aq ngah BW tiba2 aq terbaca satu entry niew..
dier mengatakan bahawa ADINDA dah mengamuk..
hurm..
siapa ADINDA 2..??
huk3..
aq bukan nk memburuk-buruk kan dier tpi ADINDA niew lah dak pompuan yg dah ngaku x da dara dalam blog dier..
hu3..sedeh aq..
mmg statement dier berani giler..
then aq pwon buatlah satu entry berckp tntang dier..
tpi x dew lah aku kutuk dier..
kalo korang ad terbacer mesti korang tahu kan..
hu3..
then, after berapa jam jerk, nama ADINDA niew terus meletup-letup satu malaya..
semua blogger nak tulis pasal dier..
follower dier pon katanya meningkat giler..
hu3..
aq malas lah nak pergi blog dier sebb dah malu ngan perangai dier..
but then dier delete post 2..
dier wat entry baru n menyumpah kpd semua yg wat group anti dier..
macam2 dier tulis..
aq yg bcer pwon agak terkejut jugak n terasa bersalah pulak..
aq maybe dah share link ke blog dier n dah wat ramai owang tau..
hu3..
seriously aq rasa bersalah..
then aq deleta post aq tntng dier 2..
n now aq nak mintak maaf lah kat sapa2 yg dah bacer entry 2 n dah pergi kew blog dier..
hu3..
aq x sepatutnyer wat cam 2 kan..
hurm..
biarlah..
nasi dah menjadi bubur..
papew pwon i'm really2 says sorry n aq doakan ko berubah okey..
bagi mereka2 yg ad wat entry cam 2 jugak, hopefully korang padam jerk lah k..
x baek nak mengaibkan owang..
walaupun dier mmg bersalah, ttpi 2 urusan dier dengan ALLAH..
kita x dew kena mengena dlm hal niew..
okey2..^^
sma2 lah kita bermaaf-maafan okey..
salam..~

3 ulasan:

emeera asnary berkata...

hurm, alhamdulillah ;)

tu yg sebaek nye, klau nk tegur dye, bia elok.

then jgn g wat kutok grup !

btw, aku x tgk cinta melody ! muaahahaha ;)

aremieroul berkata...

^^ thanks..

Cik Arda :D berkata...

penyelesaian yang bagus !!! suka belog nihh!!