expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Isnin, 20 Jun 2011

MegA bLOgliSt UmAr FaRUq..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye semua..tak jawab maka andalah yang berdosa..ha3..^^ aku dah ingatkan...okey..! rasa macam dah lama je aku tak update blog aku ni...he3..[padahal baru semalam update..^^ he3..] tapi entry aku kali ni nak join bloglist saudara Umar Faruq..^^ [mamat poyo+sengal..~~ ha3.. :p ]
p/s : kalau nak tahu lebih lanjut, sila tekan banner atas ni okey..^^

kenapa aku nak sertai bloglist dia ni..? sebab dia ni popular..[wek...tipu jerk..ha3.. :P] aku kan memang suka sertai benda-benda macam ni..he3..jadi bila Umar nak buat bloglist, memang aku takkan melepaskan peluang lah..maklumlah, blog dia ramai follower..mana tahu kalau aku boleh berjangkit dengan dia..he3..

apa-apa pun tak kisah lah kalau dia nak pilih aku  ke tak..[kalau x pilih siap Umar..! he3..] yang penting aku dah tolong dia dengan penuhkan penyertaan ni..he3..jom lah kita sertai bloglist dia..mana tahu ada rezeki..^^  he3.. okey lah..salam..

p/s : terkejut sebab ada yang berbesar hati letak aku dalam bloglist dia..^^ he3..

6 ulasan:

Umar Faruq berkata...

haha.. semua akan terpilih.. dun worry.. hehe.. btw, tq sbb tlg aku spam komen kat SB.. kui3..

aremieroul berkata...

ha3..my pleasure..^^ best tolong orang niew..^^

Wahida berkata...

Eh, sama la. Kita pun join blog list beliau :D. Salam kenalan :)

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

singgah sini dari senarai Megabloglist Umar Faruq... (^^,)

aremieroul berkata...

@wahida : he3..salam kenal..^^

@izzat : thnks ,^^

A M E ! berkata...

hello there . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . good luck ya . happy blogging .

have a nice day ahead ya . ohh jemput singgah blog ame ya . :))