expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Rabu, 29 Jun 2011

BlOg kEsAYaNgAn Ku..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab tau..! tak jawab dosa besar..! ha3..okey..! hari ni aku rasa gembira sebab akhirnya BLOGLIST aku tu telah di isi dengan LINK-LINK yang baru..he3..dan yang membuatkan aku lagi gembira ialah sebab ramai yang sertainya..^^ [bangga aku doh..! jngan jealous k..hak3.. XD]

okey..! kali ni setelah dah lama aku tak sertai apa-apa contest atau segmen, malam ni aku nak sertai segmen kawan aku.. [ha3..kawan kew..? pasan lah ko mirul..!] yelah..kawan blogger aku..^^ EN. FIRDAUS..^^ dia ni juga merangkan pengkomen terbaek blog aku..^^ he3..suka-suka..^^ [nama komen dia ialah FREAKY..]

segmen dia bertajuk 
BLOG KESAYANGANKU..^^

Aku sayang blog ni sebab blog ini lah yang dah jadi kawan baik aku sejak bulan 4 yang lalu..
sejak aku cuti ni, memang muka blog aku ni lah yang aku hadap tiap-tiap masa..
[kawan blog aku ni ialah EN.Google dan PN.Facebook..^^]
aku selalu lah jugak melawat ketiga-tiga "mereka" ni..
tapi yang paling aku sayang mesti lah BLOG aku ni..
mmmmuuuuuaaahhhhh...!

sejujurnya aku cakap..
kalau sehari aku tak dapat bukak blog, 
rasa mcam ada sesuatu je yang tak kena..
aku akan merindui kau BLOG..He3..
[terharu plak tetiba..T_T]

dan aku sayang blog aku ni sebab...
banyak kenangan aku kat sini..
semua nya dekat sini..
aku kenal si FIRDAUS ni pun dari blog aku ni..
jadi, tanpa blog mungkin aku hanyalah budak comel yang tak tahu apa-apa..
ha3..[[pasan ko..! dush2..! he3..]

dan kalaulah ada HACKER yang berani-berani nak hack blog aku,
siap dia..kalau rasa nak makan penumbuk dak cute lagikan comel ni meh sini..
aku boleh je bentangkan karpet merah..
he3..[cakap besar ko ea..! dah kena baru tau..huk3..]
^^ 

ok lah..membebel pulak aku ni..
he3..
maklumlah dah lama tek buat karangan..he3..
apa-apa pun aku sayang ALLAH..
dan nabi MUHAMMAD
aku sayang keluarga aku..
aku sayang kawan-kawan aku..
dan 
aku sayang BLOG aku..!
okey..!
salam..~

p/s : menitis plak air mata tiba-tiba..~

14 ulasan:

Freaky berkata...

thans sudi join :)

aremieroul berkata...

he3..my pleasure..^^

fyna berkata...

owh.fyna pown nak join gak la.
:)
fyna pown sayang belog fyna gak.





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com
:)

aremieroul berkata...

he3..thnks singgah..^^

miss keila berkata...

header yang sangat comel gitu...

GaRy™ berkata...

singgah dari blog FL.. jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif... follow cne yer~

Syuxer berkata...

syuxer singgah dari blog freaky n follow u..:) #548

n jom exchange link??

http://syuxermelankolia.blogspot.com/

Green Apple berkata...

salam kenal....

singgah dari blog freaky... segmen blog kesayanganku...

follow cni...

HAFIZAL berkata...

dah masuk...tapi tak nampak pun karpet merah...hehehehe

HAFIZAL berkata...

masuk...

normala_ali berkata...

singgah sini.. salam perkenalan.. (^_^)

gadis melayu berkata...

singgah sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

jom join
31-7 Birthday Giveaway

Tanpa Nama berkata...

free dating website maine cupid http://loveepicentre.com/articles.php dating in va

Tanpa Nama berkata...

single mature women dating agent http://loveepicentre.com/testimonials/ dating in baltimore
black alumni dating [url=http://loveepicentre.com/advice/]raleigh dating outings[/url] chile dating
cons of internet dating [url=http://loveepicentre.com/testimonials/]free aussie online dating[/url] i kissed dating goodbye download [url=http://loveepicentre.com/user/nr301186/]nr301186[/url] free games dating simulator