expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Selasa, 14 Jun 2011

FollOwEr kE 300..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye..^^ hu3..hari ni aku menulis dalam keadaan yang tidak bersemangat..kenapa ye..? nanti aku akan cerita kan ok..he3..[saja je nak wat entry lain..] entry kali ni aku nak perkenalkan buat follower aku yang ke 300..he3..[sory luqaz..x dew hadiah..ha3.. ;P ] ha3..siapakah yang bertuah tu kan...? he3..jeng3..

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kenal tak..? yang aku dah hitamkan tu lah..! hu3.. 
tak kenal juga..?
isyk3..
sekejap ye..^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
p/s : jom ramai-ramai lihat blog dia yang menarik ni..^^ klik banner ni ok..


pemilik blog ni ialah saudara luqaz..dia lah follower aku yang ke 300 tu..he3..sebagai penghargaan aku akan masuk kan link blog dia dalam list blog aku..^^ walaupun tak sepopular blog-blog lain, tetapi itu lah yang paling mampu aku buat..^^ apa-apa pun terima kasih kepada saudara luqaz sebab sudi follow blog aku ni ye..

buat follower aku yang lain, terima kasih jugak..^^ tanpa korang semua, blog ni akan bersawang..[walaupun ntah berapa yg bacer entry aq =,="]he3..terima kasih sangat-sangat ye semua..^^ insyaALLAH kalau betul niat kita, maka betullah jadi nya..aku doakan semiga kita semua berada di bawah rahmat-NYA..amin..~

ok2..lah..papai..^^ salam..~

p/s : teringin pulak nak buat contest...^^ or segmen..he3..

6 ulasan:

Freaky berkata...

tahniah dah sampai 300 :D

kotak bulat berkata...

tahniah! :)

muhamad hanif berkata...

fuiiiyyyooohh..

hebat..hebat . ..

aremieroul berkata...

@Firdaus : hu3..thnks..tapi still x bole lawan ko..hu3..

@kotak : he3..thnks..^^

@hanif : hu3..biasa2 jerk..thnks..^^

Luqaz™ berkata...

haha..tq tq.. :D

aremieroul berkata...

^^