expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Rabu, 1 Jun 2011

cOnteSt MAAfKaN akU keRAnA mEncIntAiMu..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ok..^^
he3..
hurm..
macam biasa, aq akan join satu contest niew..
ha3..
mmg muka aq niew muka join contest agaknyer..ha3..
ok2..kalo nak tau lbeh lanjut sila lah 
klik banner niew okey..^^




mAaFKan AkU kEraNa mENCinTaImU..~

[SUrAt BuAt KeKaSIh..]
assalamualaikum..
saya harap awak dalam keadaan sihat hendaknya..
macam mana dengan kehidupan awak sekarang..? mungkin bertambah baik kan..
lagi2 bila saya tiada di sisi awak..hu3..
mmg betul .. x dapat nak di nafikan lagi..
saat niew saya sedang asyik terimbau kenangan kita waktu dulu..
semasa saya mula mengenali awak..
masa 2, awak still seorang yg pemalu..
nak bercakap dengan lelaki pwon susah..
ingat lagi masa kita sama2 dapat satu kumpulan..awak diam jerk..
x cakap apa2 pwon..saya jerk yg beriya-iya suwuh awak bercakap..
papew pwon lepas 2 kita makin lama makin rapat..
dan awak mula membuka hati awak untuk saya..
terima kasih ye sayang sebab percaya kan saya..^^
hu3..
berbulan kita lalui saat bersama..
setiap detik awak dan saya bersama..
mula2 tiada siapa yg perasan hubungan kita niew..
lama2 semua kawan2 kita tahu..awak malu..ha3..
ingat lagi x awak..??

tpi masa 2 saya x da cakap apa2 lagi kat awak..
kita still kawan yang rapat..
walaupun saya tau saat 2 awak suka sngat2 kat saya..
tpi saya diam dulu..
saya kena fikir sehabes baek sebelum terima awak dalam hati niew..
hu3..
saya takut nanti saya akan kecewakan awak..
saya x nak awak kecewa kelak..
dan saya mintak maaf sebb buat awak menunggu..
kawan2 awak semua memaksa saya terima awak..
saya malu..! 
tpi demi maruah awak saya terima awak..
walaupun saat 2 hati masih tidak pasti, tpi saya redha..
mungkin saya akan menyayangi awak di kemudian hari..
^^

lepas kita bersama memang seronok..
best sngat2..
tpi kita still x melampaui batas..
awak ttp bukan muhrim buat saya..
cuma sekarang hubungan kita telah naik ke satu peringkat lagi..
awak kini milik saya sayang..
insyaALLAH awak lah jodoh saya untuk selamanya..
^^

namun..
sering saya ingatkan kat awak yang ajal maut..
jodoh pertemuan..
semuanya di tngan ALLAH..
kita hnya mampu merancang and ALLAH lah yang akan menetukan segalanya..
benda 2 terbukti..!
saya x dapat nak bahagiakan awak..
saya gagal..
walupun awak tetap sayangkan saya tpi saya x mampu nak sayang awak..
saya menipu diri saya sendiri..
hipokrit..!!
hurm..
lalu saya undur diri..
saya mintak maaf awak..
selama saya diam kan diri 2 saya terseksa sngat2..
saya x lalu nak wat papew pwon..
saya try nak lupakan awak..
saya buat macam2..
sampai kan ad owang ckap saya niew kejam..
saya niew x da hati perut..
saya x kesah semua 2..
saya wat semua niew pwon demi awak jugak..
demi nak tgok awak gembira kemudian hari..
biarlah owang nk caci sya kew..nak hina saya kew..
saya x kesah..
mungkin awak still x paham niat saya saat niew..
mungkin awak pun akan hina2 saya..
x pew..saya paham..
tpi satu jerk pesan saya kat awak...

"jangan jatuh cinta lagi dengan lelaki macam saya.."
dan maafkan saya kerana mencintaimu..~
salam sayang dari saya..
~beKas keKasIhMu..~


sekian..he3..
tamat..~

papew pwon saya nak tag :
(sebb dier rajin join contest..ha3..)
k2..
bye2..salam..~

3 ulasan:

hudaa.udey berkata...

haha! bab2 cmni aku xreti la weh.. nak wt ayt camne nii? :P

aremieroul berkata...

ha3..wat jerk papew..^^

cthajar_pinkgurl berkata...

wahh nak join yang ni jagk bole? maluu ;p