expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Ahad, 19 Jun 2011

10 BlOg KaWan-kAwAN sAyA..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ


jawab ye semua.. tak jawab dosa..he3..okey..! disebabkan rasa ingin mempromote kan blog kawan-kawan, maka aku telah menawarkan nya kepada kawan-kawan aku dekat Blogger Amatur KMJ..hu3..kenapa aku pilih dowang..? hurm..sebab kebanyakan daripada kitorang ni newbie je..follower pun tak ada lah ramai macam retis-retis blogger lain..jadi, untuk membantu mereka-mereka ni semua, aku nak promote sikit lah..^^ [walaupun aku pun sama jerk mcm dowang..ha3..berlagak popular plak..  :p]

ini blog kawan sekelas aku..dan blog ni merupakan blog kelas kitorang..jom kita terjah..^^

blog ni blog kawan aku dekat matrik johor..dia ni antara my best frend..^^ jom2..

ini blog dayah..cantik header dia kan..? he3..jom baca..^^

tuan empunya blog ni dia ada dua blog..dan dua-dua blog guna bahasa inggeris sebagai bahasa pengantara..
best kan..? he3,,jom try tengok jom..^^
yang bawah ni pun blog dia juga..jom2..^^


blog ni simple je..tapi simple-simple pun best..try lah tgok jom..^^

blog ni baru sahaja dibuat..around this year jugak lah..^^ so jom lah kita sokong dia..

comel kan hesder dia..aku suka..! comel..[tpi x bole lawan aku.ha3..]
tuan empunya pun comel jugak..^^ jadi jom kita serang dia..! he3..

walaupun nampak simple tapi blog dia best..^^ kalau tak percaya jom kita tengok..^^

dan yang terakhir..^^ blog yang cantik..nice..jom follow..^^

jom lah kita tolong kawan-kawan aku ni..follow diorang jom..bukan nya susah pun kan..? he3..bila kita tolong orang insyaALLAH bila kita memerlukan bantuan kita akan dibantu..yang penting ikhlas ye..^^ thnks.. okey lah..salam..~

what goes around comes around..^^


17 ulasan:

emeera asnary berkata...

thanx yee mieroul !! already forgot bout diz huhu

kotak bulat berkata...

blog saya tak de ke? :(
hehehe.. da terjah da semua.. :)

hudaa.udey berkata...

amboi tak ley lawan tauke ehh.. heehhe mesti la tauke punye header lagi lawa~!

btw tenkiuu :)

dillamira berkata...

ala..blog xtersenarai..huhu sdey.. =.="

=p

officially19 berkata...

thanks...ngee...terharu bila baca ayat tu..=')

Azmeer berkata...

thanks!!

aremieroul berkata...

emeera : he3..welcome..^^

@kotak : thnks coz terjah..nanti saya buat awak punya pulak..^^ he3..

@hudaa : he3..pasan.. :P

aremieroul berkata...

@dillamira : hu3..xpew2..nanti saya buat lagi..^^

@ina : he3..welcome..^^

@azmeer : my pleasure..^^

Ahmad Haziq Azlan berkata...

bagus betuk buadak² kmj ni...
KMPian ntah sape la yg ada blog...

abie_panda berkata...

where's mine??..haha XD

aremieroul berkata...

@ahnad haziq : anda KMP kew..? hu3..

@abie : he3..nanti2..^^

fyna berkata...

hehehe.
belog fyna xde.
tawla belog fyna tak hebat.




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/
:)

aremieroul berkata...

@fyna : bukan x hebat larh..^^ cuma saya pilih dlm kalangan kawan2 kolej saya jerk..^^

♥ p a A n i ♥ berkata...

singgah sini :)

aremieroul berkata...

@♥paAni♥ : thnks singgah..^^

Ilihuda berkata...

nice. :)))

aremieroul berkata...

@llihuda : thnks..^^