expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Jumaat, 10 Jun 2011

GiveAway EdY : Jangan Main-main..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
tak jawab dosa..jawab sayang aku..^^ ha3..[pasan giler..! dush2..] okey2..hari ini aku nak sertai satu giveaway dari saudara edy ni..^^ aq join setelah aku ditag oleh saudari hudaa udey..ha3..[siot jerk tag aku..^^ he3..] dia tag aku pun, mesti sebab dia nak balas dendam...sebab aku memang suka tag dia kalau aku ada join apa-apa..ha3..[kan2 hudaa..? ] ^^

ok..ok..tanpa membuang masa jom kita sertai giveaway ni..syaratnya senang dan sangat mudah nak sertainya..hadiah nya pun menarik..nak tau x apa..? klik banner di bawah ni okey..^^
garang tak..? he3..nampak tegas saja muka saudara edy ni kan..[tegas ke..? senyum jerk 2..he3..] dah nama pun giveaway "JANGAN MAIN-MAIN..!" he3..mestilah tegas..tak boleh nak main-main ni..okey2..bila aku tengok banner ni kan, aku teringat pula pada zaman-zaman persekolahan aku..he3..nak tau kenapa tak..? sebab masa sekolah dulu, aku ni seorang pengawas..pengawas kan dulu macam garang jerk kan..ha3..[tapi aku x garang..^^ aku baek..ha3..*angkat bakul sendiri plak..]

tapi seyes..! aku memang rindu zaman sekolah masa jadi pengawas dulu..suka marah-marah budak-budak yang buat salah..he3..[jahat kan..? ha3..] nanti aku jerit lah kat mereka semua "Jangan Main-main lah..pergi masuk kelas sekarang..waktu rehat dah habis..! " he3..memang sangat seronok lah masa tu..apa-apa pun terima kasih lah kepada saudara edy kerana mengingatkan saya kembali kepada zaman persekolahan saya..he3..sweet nya saat-saat tu..hu3..dan thnks sebab anjurkan giveaway ni k..^^dan aku nak tag azmeer..

p/s : tak menang tak apa..janji dah jalankan tanggungjawab sebab aku dah di tag..^^

k2..salam..

5 ulasan:

berkata...

zaman sekola memang best..

Freaky berkata...

aku nerd je zaman skola. haha

hudaa.udey berkata...

haha! padan muke kau... join2 :P

aremieroul berkata...

ain : betul3..mmg best..^^

firdaus : ha3..nerd lh sangat..ha3..

huda : siot jerk..xpew2..aq join dAH..^^

Edy Zaidi berkata...

thanks sudi join giveaway ni...sorry lambat comment...busy sikit lately...apa2pun good luck yer...:)