expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sabtu, 11 Jun 2011

SegmEn : BloGWaLkiNg.tERjAh.foLLoW..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ok..^^ tak jawab dosa..jawab sayang..he3..okok..untuk yang ke [ntah dah berapa..aq x kira plak..ha3..] aku akan join satu segmen..bukan contes yea..^^ he3..[padahal lebeh kurang jerk..^^] segmen ini dianjurkan oleh saudari kamalia..[chantek orangnyer..seyes..!] nak tengok blog dia x..? klik banner bawah ni..

apa macam..kan aku dah cakap yang *header dia cantik kan..? ha3..apa-apa pun terima kasih lah ye sebab anjurkan segmen ni..^^ he3..segmen  : blogwalking.terjah.follow @ blog..! 
nanti saya akan ajak kawan-kawan saya untuk sertai segmen awak ni okey..^^ jangan risau..he3..
ok lah..papai..salam..~

p/s : siapa yang dah baca ni jom sertai segmen dia jom..^^ tak salah pun tolong dia..he3..

3 ulasan:

Hadi berkata...

segmen best.. jom terjah :)

kotak bulat berkata...

da klik..tp xde pun.. terlupa link kn ke blog dia ke? :)

aremieroul berkata...

sorry2..saya akan betulkn..^^