expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Khamis, 23 Jun 2011

CoNtESt bAnnEr SAyA CaNTIk..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye salam aku ni..^^ dosa tau tak jawab..he3..tak jawab dosa..ha3..okey..! aku nak sertai satu contest yang menarik ni..^^ serious..! contest ni dianjurkan oleh cik adamainaa..^^ so cute blog dia..hu3..kalau tak percaya, sila lah klik banner bawah ni..^^ kalau nak sertai sekali pun boleh..he3..

banner contest pun dah chantek, lagilah blog dia..he3..^^

apa-apa pun dekat sini aku nak cakap yang banner blog aku ni bukan lah aku yang buat..tetapi dibuat oleh cik wawa sebab aku  ada menang satu contest yang dia anjurkan..hu3..tetapi untuk banner ni, aku ada lah jugak beritahu cik wawa ni tentang apa yang aku nak kan..hu3..dan hasilnya memang sungguh memuaskan..^^ terima kasih ye cik wawa..he3..^^



 dan pastinya, perkataan "annyeonghaseyo" tu, aku yang request dekat dia..he3..[tu jerk..? ha3..] tapi apa-apa pun, terima kasih lah ye dekat cik wawa sebab dah memuaskan hati saya dan memuaskan hati blogger-blogger bila blogwalking di blog aku bni..he3..^^ untuk itu saya nak tag hudaa dan lynda sebab mereka punya blog pun cantik..he3..^^ ok lah..salam..~

p/s : he3..boleh ke aku menang..xpew lah..kalau ada rezeki adalah..^^

8 ulasan:

hudaa.udey berkata...

tenkiu tagged! iAllah memang join! wee~ :)

kotak bulat berkata...

kmo ada di entri ni http://nazihanali.blogspot.com/2011/06/jom-mencari-siapa-si-dia.html

ASaDa RyutaRo berkata...

gud luck! macam nak join jugak, tapi banner tak lawa. hahaha..

adamainaa berkata...

waalaikumsalam tuan blog :) hehe. 1st nak cakap thanks sangat2 sbb join contest yang tak seberapa tu. and thanks sebab share dgn kawan2 yg lain. yg keduanya. nak perbetulkan statement tuan blog cik adamainaa tu kena tukar Encik Adam dan Cik Ainaa. haha. Blog kongsi. :)

Ok, Banner kamu sangat funky :) peminat cite korea ke ni? btul tak? wahhh sama la dgn kami. hahaha. kamu seorang yang berani sebabnya berani menggunakan warna pink. terutama pada banner :) hehehe. apa2 pn thanks sbb join and salam persahabatan dari Adam dan Ainaa :) peace :)

aremieroul berkata...

@hudaa : he3..welcome..^^ jom join..^^

@kotak bulat : he3..thnks tau..!!

@A SaDa : jom2..^^

aremieroul berkata...

@adamainaa : he3..saya tahu anda berkongsi, tapi kalau tulis begitu kan senang..he3..tpi x pew..nanti saya akan tukar k..^^ thnks tegur..btw, saya mmg minat korea..~ ha3..dan warna pink mmg my feb..! ha3.. :P

alif ismail berkata...

Datang dari blog jiran sebelah...

nak tengok-tengok dan curi ilham...hehehhe

hebat-hebat semua..!!!!!

dari:

http://bloggeralif.blogspot.com/2011/06/contest-bannerheader-saya-cantik.html

aremieroul berkata...

he3..alif punya lagi chantek lh..^^