expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Rabu, 29 Jun 2011

WOrDlEss weDNESdAy [3]..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

WoRdLesS wEdnEsdAy..^^
tiada kata-kata selain sekeping gambar 
yang  akan menerangkan segalanya..~


= =''
huh..!
okey..salam..~

34 ulasan:

Diya Azmi berkata...

usah pedulikk kate org huhu ramai je aq tgk kaler pink..

~Kirin Selama Perak~ berkata...

dalam hati ada taman.
abaikan ja.
:)

Perjuanganku berkata...

RILEK A BROO.. BUKAN BERTENTANGAN DENGAN ISLAM PON KAN2.

Freaky berkata...

huhu adoi bawak bersabar bro..

adamainaa berkata...

buat tak tau je. mulut orang :)

aiEz berkata...

baikan mereka berkata2...:)

emeera asnary berkata...

ehh, u know ? pink kn dah jd trend utk lelaki skunk nyh, so, chill oke ?? =)

Nurul Amira berkata...

pink ok what . xde dlm dunia ni kata pink utk pompan je . xde undang2 pon kan . haha . rilekss sudehh :)

Muhamad Syafiq berkata...

dalam hati ada taman kan kau .. hehe :D

hawiz berkata...

hehee..kih2...

mR. nAzFaZ berkata...

ala xpe kn..jnji rock..huhuhuuhu :)

aremieroul berkata...

hu3..thnks semua..mirul x dew lah nak terasa sngat dengan statement dier niew, just speechless kejap..hu3..tapi x pew lah..mulut orang...^^ and i'm not scared of it..^^ he3..

aremieroul berkata...

suka ea @hawiz.. :(

@mr.nAzfAz : he3..rock2..^^

Sunah Sakura berkata...

first time??? dia tak tengok lagi kot blog umar pink... dia tu dulu lagi dahsyat kene.. tapi tabah sampai skang... amirul pun leh tabah kan?

Azri Fathurrahman berkata...

err .. blog aku kaler biru dan purple tau . bukan pink ~ muehehe .. sape kata pink , mata dia ada masalah tu . haha :D

btw, bro, tak salah lah kaler ape pun kau nak pakai kan.. ( :

Zulqarnain Musa berkata...

relaksla xsemua yg kter wat org sker xsmua gak yg benci so..yg baik truskan yerkkk

aremieroul berkata...

thnks semua..^^ saya x kn pernh give up..this my blog and i hve my frends..^^ thnks..he3..

Shahrul Izwan berkata...

alahh! warna kan universal? heboh la diorg! pasal laki buat blog kaler pink pun nak samakan dgn gay? haishh! apa punya pemikiran la! abaikan je! yg penting kita happy! :D

Suhazli berkata...

yup2..pink is just a colour ok..xbawak maksud apa2 pon..rilek suda..

sniffa93_aznil4eva berkata...

alamak. tak kisah pun warna apa.. okay je ni:)
chill k.. takpayah amik pedulik apa org kata.

QaRr JaliL berkata...

abaikan mereka..

Leysa JL berkata...

cool bha lelaki gna kaler pink.. chill ya :)

myhatiku berkata...

lelaki pun bleh suke pink kan..hee:)
nice pink :)

yasmine danny berkata...

hehehe... rLex bRo... DiaM2 SuDDa~~ LanTaK Laa Pa depa SuMa NaK ckp. keyh!~~ n__~

cik_zetty berkata...

blog kite pun warna pink hehe, tak bermakna lelaki tak boleh suke pink..pink warna yang lembut dan memikat kalbu :)

apa lagu wajib korang? :)

^^nu[dd]yra^^ berkata...

everyone have their own favourite rite?...who cares ....hehehe...doesn't matter ;)

lilypelangi berkata...

diorang jeles tu gn awk :)

aremieroul berkata...

he3..thnks semua...bangga saya ad kwan macam anda semua..^^

Hans berkata...

hahahaha....
cool jer
warna tu universal
:-)

Wordless Wednesday #4

kotak bulat berkata...

hehehe... pompuan suke piink..blogger ramai perempuan..maknanya ramailah blogger pompuan dtg sni nti... :)

Fyqa berkata...

makk aihh. rileks jepp

cik najihah berkata...

wat tatau je..1st time jumpe blog laki yang super duper kiut mcm blog kamu oke..
keep on blogging bro :)

aremieroul berkata...

@hans : hu3..btul3..^^

@ KB : ^^ he3..

@Fyqa : okey2..^^

@ cik najihah : he3..tq2..^^

Tentang Aku berkata...

http://muhammadaliafandy.blogspot.com/