expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Ahad, 12 Jun 2011

SeMaKan KEpuTusaN mUeT..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ok..^^ tak jawab dosa tau..! he3.. tapi kalau jawab sayang aku..jadi pilihlah yang terbaek..he3..^^ ok..tanpa membuang masa aku nak beritahu satu pengumuman penting ni..! tak tahu lah seberapa penting buat kamu semua, tapi bagi aku ini penting..lagi-lagi buat mereka-mereka yang nak masuk U hujung tahun ni.. [bulan sembilan kan..?? he3..]

ok..bagi mereka-mereka yang sudah mengambil MUET pada pertengahan tahun ni, keputusan akan keluar esok..! hu3..terkejut tak..? ha3..apa-apa pun keputusan yang bakal kamu semua terima, redha saje lah..tu lah tahap usaha korang selama ni..hu3..

kalau nak semak sila klik banner ni okey..^^ baca selawat dulu sebelum buka..tarik nafas panjang-panjang..^^ 


p/s : kalau tak dapat nak excess cuba caridekat google tentang MPM..kalau tak dapat juga, mungkin line tengah sibuk..ramai calon yang sedang menyemak keputusan masing-masing..

okey semua..good luck okey..^^ berapa band yang anda dapat pun jangan bersedeh okey..^^ itu semua ketentuan ilahi..terima seadanya..berusaha lagi untuk mencapai yang lebeh baek..^^ k2..salam..~


p/s : teringat time aku amek MUET dulu..dapat band 3 jerk..he3..^^

3 ulasan:

kim heeruul berkata...

gua blom lg amek muet..^^

miss ryrinn _ angin berkata...

this is my second trial . first time dapat band 3 . huhuhu . hope kali ni band 4 and above . sebab nak sambung degree in law next year kene band 4 minimum ..takotttt !

aremieroul berkata...

@kim heeruul : ha3..lmbat laun akan amek jugak.. :P

@miss ryrinn : hu3..insyaALLAH bole..amin..~