expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Selasa, 28 Jun 2011

DOoDlE aKu yAnG cuTe..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
baik korang jawab salam aku tu..kalau tak berdosa..! he3..^^ okey..! hari ni aku tak nak bebel panjang sebab aku cuma nak cerita dekat korang semua pengalaman baru aku..^^ ha3..[pendek jerk..^^ baca sampai habis tau..! ^^] sejak akhir-akhir ni aku tengok, makin ramai pula yang buat doodle..^^ hu3..tau tak apa doodle..? ala, binatang yang comel-comel tu..yang kita lukis dekat Photoshop atau Photoscape atau GIMP atau mana-mana yang boleh guna..ha3..

dan bila semua orang ada doodle masing-masing, aku apa lagi..bukak Google cari tutorial lah nak buat doodle tu..he3..[dunia di hujung jari..^^] tapi dalam itu, aku masih lagi menunggu seseorang untuk menunaikan janji dia untuk buatkan aku satu doodle yang comel..^^ sebab dia memang mahir bab-bab ni..[saya tunggu..^^] 
kalau nak tengok hasil kerja doodle-doodle dia, boleh lah KLIK SINI..^^ nama dia Aaron Azmeer..hak3..

dan inilah hasil penat lelah aku selama beberapa jam tadi..^^
dipersilakan..
doodle-doodle aku..^^
he3..

1. Cik Tear.. T_T

2. Cik So Sweet..^^

3. Cik Bulat.. O_0" 

4. Cik OMG.. @_@

ha3..apa macam doodle-doodle aku ni..? comel tak..? macam aku kan comelnya..^^ [pasan ko..amek ni..dush2..!] ha3..jadi, lepas ni sila-sila lah berkenalan dengan mereka-mereka ni okey..^^ doodle aku ni semua baik-baik belaka..^^ jangan malu nak tegur dowang..hak3.. XD

okey lah..apa-apa hal pun sila lah komen ye aku punya percubaan pertama ni..^^ he3..[kalau nak kutuk sila tekan Alt+F4...^^ hak3..] aku tak kisah lah..kalau nak kutuk pun tak apa..aku redha :( huk3.. okey..! salam..

p/s : masih menunggu En. Aaron Azmeer buatkan doodle untuk aku..hak3.. 

31 ulasan:

Eazy Izzuddin berkata...

alolo
comelnya doodle dia..
xD

misz daya berkata...

cumey~ hehe
suke cik bulat uh!

aremieroul berkata...

@eazy : he3..thnks2..^^

@misz daya : he3..sama lh..^^

Freaky berkata...

ahaha comel betol doodle tu.. kiut2 je

syaz@rozelt berkata...

kat mane nak buat doodle nie? menarek la..hee~

Ilihuda Rosli berkata...

mnarik la.. mcm2 bnda yg sy bljr tntg blog dari awk n blog awk nie.. hahaha :))) thnks..

syerz eyryn berkata...

eii, cute + comel. .
minat tgokk doodle awk nie. . haha. .
:))

yasmine danny berkata...

NiCe!!!!!!!! MaTa SuMe BuLaT2.. CoMeLLLnYe~~~ BesT2.. =D

aremieroul berkata...

@firdaus : he3..tgok tuan lh..^^ha3..

@syaz : he3..buat guna photoscape..^^

@llihuda : he3..yekew..? thnks..

aremieroul berkata...

@syerz : he3..maseh2..^^

@yasmine : he3..thnks kak..^^

Liya berkata...

cik bulat tu paling comei :)

emeera asnary berkata...

cumeylllllll,, aishiteru lahhh, yg doodle bulat tu, nk boleh ? hehe

Nurul Amira berkata...

doodle tu menatang ape ? haha nak try jugakk xD

syafiqakarim berkata...

hahah comel.kan da jles.
ajar buat peliss ;p

Anis Adila Aris berkata...

comel...comel...
meh buat satu untuk saya..hehe

aremieroul berkata...

liya : he3..semua ckp cam 2..^^

@emeera : he3.. :P

@nurul amira : he3..

aremieroul berkata...

@syafiqakarim : he3..nnti saya buat tutur k..^^

@anis : he3..:P

A N E F F berkata...

uihh santek santek ! :)

aremieroul berkata...

@aneff : masyeh2..^^

alif ismail berkata...

alif nak belajar jugak...camna nak buat???

bahiyahaziz ; berkata...

comel comel comel..

Ayied Zudin Hashim berkata...

cute !

Bella Bell berkata...

sangat cute! nak jugak doodle.. tolong la buat untuk saya satu.. hehehehe!!~



^^

missy malyne berkata...

chantek!!nk satu!!hehe..xmalu an..;)

aremieroul berkata...

@alif : he3...nnti saya buat tutorial k...^^

@bahiyahaziz : he3..tq2..^^

@ayied : ^^ tq..

aremieroul berkata...

@bella : he3.. :P

@missy : wek3.. :P he3..

Farhah Azman berkata...

sayan nk jugak doodle tu bole takk..hehe..^_^
comel nyerr...

aremieroul berkata...

@farhah : he3..x bole.. :P

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

Comel lah, belajar buat kat mana erk? nanti nak try lah :D

Ku Azhar berkata...

tu dia...aku ntah comment ke berapa :D tp cntik2 ;D

aremieroul berkata...

@fee : he3..try2 sendiri..^^

@ku azhar : he3..tq..