expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Khamis, 23 Jun 2011

DaY 2 : SpOnTaNeS ThuRsdAy..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye semua...^^ jawab secara spontal pun boleh..ha3..[sebb hari ni kan spontanes thursday..^^ ha3..] okey..! disebabkan penyakit lama yang datang menyerang aku semalam, aku tak dapat nak buat challange untuk hari yang kedua..penyakit kronik yang dipanggil NYANYUK dan kuat BERANGAN..ha3..[siot ko..dush2..!!]

jadi, untuk challange yang ke dua ialah A PHOTO OF YOURSELF A YEAR AGO...hurm...saja je nak tengok muka aku yang ciut miut setahun yang lalu kan..hak3..[pasan ag ko..amek lagi..dush2..!!ha3..] tanpa buang masa dan tenaga aku akan mula upload sekarang..tapi janji ok, yang korang tak akan tergoda..^^ [lalala.. :P]

p/s : kalau tak nampak sila klik gambar tu ye..  XD

gambar ni diambil pada hari jumaat pada jam 7.35 pagi..sebelum aku nak berangkat ke dewan kuliah..ha3..dan gambar ni diambil secara SPONTAN..hak3..[padahal ko mmg suka maek gambor..siot jerk amek ko..dush2..!!!] ha3..dan apa yang aku suka tentang gambar ni ialah aku nampak macam imam muda tak..?? hak3.. XD

dan ayat spontanes thursday aku ialah :

''aku memang comel dan akan selalu bertindak comel...!"

ha3,,thnks sebab sudi baca..^^ okey..! have a nice day u'll..salam..~

p/s : kau nak cakap apa..? ada aku kesah..ha3.. :P

7 ulasan:

tyka berkata...

comel ke? hahahahha

ain revival berkata...

hehhe..comell sesangat larh..

*kena paksa tulis mcm tuP

hehhe

Nurul Amira berkata...

comelll . ahaks xD

K.Zhariff berkata...

haha, :P

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

salam kenal..LM ziarah sini.tq singgah blog LM.

wahh suka ambik gmbr ye?LM tak pandai posing..hihi

aremieroul berkata...

@tyka : comel lah..! he3..

@ain : he3..mmg nk ckp 2, saya tahu..

@amira : he3..thnks..

aremieroul berkata...

@zhariff : :P

@LM : he3..thnks sudi dtang..^^