expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Isnin, 20 Jun 2011

TuToRiAl [2] : LeTaK lInK bLoG..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye semua..tak jawab dosa..mati nanti masuk api neraka..he3..[teringat time kecik2..selalu ckp mcm 2..he3..] okey..! disebabkan rasa tanggungjawab yang tinggi keatas semua follower aku yang banyak support aku selama ini, maka aku nak buat sedikit tutorial lah..hu3..turorial ni nampak simple tapi bole mengubah segala-galanya..[pergh ayat..! macam apa..ha3..] he3..^^

okey..! pernah tak dengar ayat what goes around comes around..? pernah kan..biasanya kita dalam dunia blogger cakap macam ni bila nak follow-menfollow kan..hu3..tpi korang pernah tak rasa yang bila korang follow orang tapi orang yang korang follow tu tak balas kunjungan korang..senang cerita dia tak follow balik lah..hu3..pernah kan..? mesti korang menangis lepas tu mengadu dekat mak ek..? ha3..[main2 jerk..^^] mungkin ini lah salah satu sebab kenapa mereka tak follow balik..^^ jom baca..

cuba korang perhatikan gambar kat bawah ni..apa yang tak ada..hu3..

kalau korang perasan, dekat situ tak ada link nak ke blog dia..hu3..ramai dalam kalangan blogger tak perasan benda ni..hu3..dan ini akan menyusahkan mereka yang difollow untuk follow balik blog korang..tambahan lagi kalau korang ni jenis yang tak komen dekat shoutbox blog tersebut..lagi lah susah dia nak carik blog korang..hu3..jadi, mari sini aku tolong..senang dan mudah je..

okey..! pertama sekali korang kena pergi mana-mana blog yang korang dah follow..^^ [ada bnyak cara..ni agak mudah..hu3..] lepas tu cuba tekan gambar korang dekat tempat follower 2..[pandai2 lah carik ye..ha3..] nanti akan keluar gambar ni.. ^^

nampak tak dia ada ulis LINK..kalau korang klik AREMIEROUL tu, nanti korang akan terus dibawa ke blog aku..hu3..kan senang begitu..kalau korang nak letak link tersebut, sila klik perkataan SETTING tu..[ada anak panah 2..^^] bila dah tekan maka akan keluar lah ini..^^


bila korang nak letak link sila tekan ADD LINK tersebut..[dalam kurungan merah 2..^^] bila dah letak link korang sila tekan save..SIAP..! he3..senang kan..? ^^

dan korang boleh lah semak balik dengan ulang langkah-langkah ini dari awal..kalau tak berjaya jangan menanges tau...he3..cuba lagi..^^ jadi, korang boleh lah tengok perubahan jumlah follower korang pas ni..he3..kalau nak lebih ramai, maka rajin-rajin kan lah kaki tu pergi follow blog orang okey..^^ salam..~

p/s : ada kew yang nak ikut niew..?? he3..

14 ulasan:

lynda salim berkata...

bangganya lah bila link belog aku ternyata terletakk di atass sekali .. hahah

aremieroul berkata...

ha3..

mR. nAzFaZ berkata...

tq..sgt membantu :)

hudaa.udey berkata...

amboi.. naik nama ili.. hehe :) tq for sharing..

emeera asnary berkata...

wahhhh, seghonok yek dah jd cekgu skunk ?? hehe

aremieroul berkata...

@mR.nAzFaZ : he3..welcome..^^

@hudaa : my pleasure dear..^^

@emeera : he3.. :P

Tanpa Nama berkata...

Битторрент трекер KINORELIZ.NET предоставляет возможность абсолютно бесплатно скачать бесплатно торрент фильмы, музыку, игры, книги, программы, документацию. Бесплатный торрент трекер - отличный вариант ускорить просмотр кино или прослушивание музыки.

KINORELIZ.NET Торрент трекер: [url=http://kinoreliz.net]торрент скачать игры[/url]

Tanpa Nama berkata...

Если вы задаетесь вопросом, как зарегистрировать предприятие, не владея надлежащей правовой подготовкой, то правильнее обратиться в ООО "Регистратор". Ведь для самостоятельного оформления всех надлежащих документов необходимо время и знания, так как любая ошибка может обойтись слишком дорого. Высококвалифицированные специалисты ООО "Регистратор" возьмутся качественно оформить предприятие.

Как зарегистрировать фирму и оформить ООО: [url=http://www.registratorfirm.ru/howtoregfirm/]оформить фирму[/url]

Tanpa Nama berkata...

I know this web page gives quality based posts and other data, is there any other website which provides such things in quality?


Here is my web page ... paläoernährung

Tanpa Nama berkata...

There's certainly a lot to know about this topic. I like all the points you made.

my website erfahrungen mit paleo diät

Tanpa Nama berkata...

I couldn't refrain from commenting. Well written!

Also visit my blog ... steinzeitdiät
Also see my page - steinzeit ernährung

Tanpa Nama berkata...

This is a topic that's close to my heart... Cheers! Exactly where are your contact details though?

Here is my blog post: kochideen

Tanpa Nama berkata...

I know this website offers quality dependent
posts and additional material, is there any other website which provides such stuff in quality?


Here is my web site :: paläodiät

Tanpa Nama berkata...

Несмотря на визуальную простоту, регистрация в качестве ип требует выполнение установленных норм и правил, потому наилучше доверьтесь специалистам, которые имеют практический опыт подобного рода. Если вы спросите, как оформить ип, вам ответят очень просто.… Квалифицированные юристы ООО "РЕГИСТРАТОР" возьмут всю операцию оформления и регистрации вашей организации, на себя...

Регистрация ИП - [url=http://www.registratorfirm.ru/openip/]как зарегистрировать ип[/url]