expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Isnin, 18 Julai 2011

SelAmaT hAri lAHIR aMIrUl..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye salam mirul.. :) kalau jawab dapat pahala..tak jawab dapat dosa..hu3..okey..!  rasa nya dah lama mirul tak update blog ni..dan dah bersawang sikit dah..he3..[padahal baru nak masuk dua hari x update..lalala..] okey..! semalam merupakan hari kelahiran mirul yang ke 19..^^  he3..buat kawan-kawan yang hantar mesej, yang tulis dekat dinding FB, yang peti masuk mirul, terima kasih ye.. :) sayang korang..!
dan buat mereka-mereka yang tak wish, mirul pikir positif lah ye..mirul anggap korang terlupa kot..he3..apa-apa pun bukan wish yang mirul harapkan..mirul harap korang semua doakan mirul berjaya dunia dan akhirat..dapat membalas jasa baik mak dan ayah mirul yang dah banyak berkorban demi nak membesarkan mirul dan adik-adik semua..terutamanya mak mirul lah sebab dia lah ratu di hati mirul ni.. :)

cuma mirul agak terkilan sikit lah sebab mak mirul sampai sekarang ni belum wish dekat mirul lagi..hurm..tak tahu lah dia lupa atau dia sengaja nak buat mirul tertunggu-tunggu..rasa terkilan juga lah..tapi tak apa lah..kalau mak mirul terlupa pun mirul anggap dia dah wish dalam hati dia..sebab mirul sayang dia..mungkin sebab terlalu sibuk menguruskan tugas seharian di tempat kerja nya membuatkan mak mirul terlupa..sian mak.
nak kek ni..lalala..~

hurm..apa-apa pun semoga umur mirul yang semakin meningkat ni seiring dengan amal dan iman nya..semakin besar ni semakin banyak pula dosa yang mirul rasa mirul dah buat..hu3..apa-apa pun doakan yang terbaik untuk mirul ye kawan-kawan semua..doakan semoga mirul berjaya dalam apa sahaja yang mirul lakukan ye..amin..~ terima kasih sebab doakan mirul.. :)  salam..~

p/s : masih menunggu..~

24 ulasan:

Suhazli berkata...

alamak..lupa nak wish la bro..hehe..

happy bufday!!

Freaky berkata...

hepy befday mirul.. :D

ninie_azriena berkata...

epy bufday mirul..
epy2 slalu ye (n_n)

Tanpa Nama berkata...

haha..lmao

sarahaikal berkata...

SAENGIL CHUKHAHAMNIDA!!!:))

CIK CHIPSMORE berkata...

happy bezday mirul..sowi la aye xtau lak tarikh bezday kamu..hehe..
HAPPY BEZDAY TO U..
ALLAH SELAMAT KAN KAMU..

erniemusliana berkata...

hye hepi bday :) may god bless. :)

C i k P i p i T e m b a m berkata...

lagi sekali ! Happy Birthday ! haha . baru 19thn ? haha . aku lg tua laa ni ? xD

syerz eyryn berkata...

epy bufday mirul !
hehe. . may God bless u always :)

kechikuma berkata...

cmt hari lahir jugak !
^^
all the best yerp . .

ghab van hal berkata...

happy birthday!

~Eizny Ejan~ berkata...

selamat hari tua mirul!! =) hehe

aremieroul berkata...

suhazli : hu3..takpe2..tq2.. :)

aremieroul berkata...

freaky : tq2.. :)

aremieroul berkata...

ninie : tq2.. he3..amin..~

aremieroul berkata...

sarahaikal : kamsahamida.. :D

aremieroul berkata...

cik CHIPSMORE : he3..xpew2..btw, thnks sebab wish ye.. :)

aremieroul berkata...

ernie : tq2.. :)

aremieroul berkata...

cikpipitembam : he3..kamu memang dah tua..lalala..~

aremieroul berkata...

syerz : he3..tq2..

aremieroul berkata...

kechikuma : he3..tq2.. :)

aremieroul berkata...

ghab : tq2.. :)

aremieroul berkata...

eizyn : hu3..tq2.. :)

aunieZ berkata...

happy blated bday..bday sy rini hehe 20072011