expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Jumaat, 1 Julai 2011

gEgAR bloG juLaI 2011..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye semua..^^ tak jawab dosa besar du=i hari jumaat yang mulia ni..^^ he3..okey..! malas nak cakap banyak, kalau berminat nak sertai segmen BEN ASAARI ni sila klik banner bawan ni okey...^^

Santai Bersama BEN ASHAARI

okey..! blog mirul ni mula dicipta sekitar akhir tahun 2009..ketika tu mirul baru sahaja habis SPM..disebabkan rasa bosan yang teramat mendalam, maka mirul pun ambi keputusan untuk buat blog..namun, dalam bulan 11, mirul dapat tawaran bekerja dekat THE STORE..jadi, sejak tu, blog ni mula lah bersawang..hu3..dan selama 2 tahun lebih ni, entry memang jarang sekali di buat..kadang-kadang tu, seminggu sekali je..

dan setelah tamat pengajian dekat KOLEJ MATRIKULASI JOHOR baru-baru ni, akhirnya blog mirul ni berjaya di hidupkan semua..alhamdulillah..ni pun sebab sekarang tengah cuti selama lebih kurang 6 bulan..dan untuk itu, saya insyaALLAH akan terus berblogging dan mengupdate blog dengan jayanya..hak3.. XD

itu sahaja mungkin..^^ terima kasih sudi baca..^^ he3..
salam..~

p/s : abg BEN nak ke singgah blog usang aku ni..? hu3..

27 ulasan:

Cik Ayu berkata...

Singgah dr segmen GEGAR_BLOG_JULAI_2011 abang Ben

aremieroul berkata...

he3..thnks..^^

farysa allyssa berkata...

datang dari segmen abg ben jugak. sambutan yg sangat baik. jom ke blog. follow itu lebih baik :)

http://oasisofheart.blogspot.com/

gadis melayu berkata...

datang gegar sini.. salam ziarah dari gadis melayu..^_^

GEGAR BLOG JULAI 2011

jom join
31-7 Birthday Giveaway

ღ Sis Aieda ღ berkata...

datang gegar sini ((:

http://aiedasyid.blogspot.com

Izzat Nazmi Saiful Bahri berkata...

,datang singgah sini dari segmen BA..
,jom gegar blog !! =D

SEGMEN GEGAR BLOG JULAI 2011

LUNA LANUN berkata...

saya dtg menggegarkan blog ini dr Segmen Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari...

Entri terbaru, pilih je mana yang korang nak baca:
1. Ye Saya Akui Saya Minat Dengan Suami Orang Ni! So What?!
2. Inilah Yang Dikatakan Sooooo Good Tu?! Biadap Sungguh! Boleh Lingkup KFC Gara-Gara Video Ni
3. Menara Jam Atkinson - Antara Bangunan Tertua Di Kota Kinabalu, Sabah
4. Friendster Bertukar jadi 'Gamester'
5. Budaya "I FOLLOW U, U FOLLOW ME BACK"
6. Farmville Memang Wujud Di Papar, Sabah

by LUNA LANUN

Faztee Danisha berkata...

slm ziarah dtg jenguk blog ni jugak

lwt kembali kalu sudi

siti saleha dan remy kt putrajaya

miss epa berkata...

singgah dari jauh. :)

TeAqArH berkata...

kasi gegar belog ini...yeaahhhh

Jom baca: gegar blog julai 2011 l

Emma berkata...

dtg gegar sini.. :)
meh jenguk ema pulak tau..

imnabila berkata...

harloww..
kite kasi gggeeegegarrrr !!

hye !!
merayap n lepak kat sini yaww...
Nanti awk merayap n lepak la kat blog saya pulak taw..

sy tunggu.. heeee ~ :)

Alya Esprézzo berkata...

yuhuuuuu alya dtg niee!! nak gegarkan Blog Julai 2011, happy blogging dan selamat berkenalan..cewaah!! :P

http://www.alyaesprezzo.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

me@monolog berkata...

kasi GEGAR sama ini blog.. ^^,

http://monolog25.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-jun-2011.html

A M E ! berkata...

hey there .

ame singgah dari Gegar Blog Julai 2011 Ben Ashaari . wishing you all the best and good luck ya .

keep on blogging . and ohh , jemput singgah blog ame ya bila bila free . haha . :D

and have a nice day ahead !

Nurita Zakaria berkata...

dtg gegar blog di pg isnin... tuan rumah jom gegar sama...
http://nuritazakaria.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

Rohaizam Rosli berkata...

Gegar gegar gegar gegar gegar.....

http://nyuting88.blogspot.com/2011/07/gegar-blog-julai-2011.html

A N E F F berkata...

Singgah sini dari blog Ben Ashaari . segmen Gegar Blog Julai ^^,

semoga kentalkan semangat dan teruskn usaha untuk berblogging !
semoga berjaya ya ! and ohh jangan lupa singgah blog saya (:

have a nice day ahead ! gegarrrrrr ! :D

Ucu Faridah berkata...

Gegar 072011...sini..gegar ucu ye

Lulu Caldina berkata...

...hai awak.... selamat pagi ;)

Fadzmie Mohamad berkata...

Gegar sini dari blog BA! :)

# trust and lies #

CikMiMiey berkata...

datang singgah GEGAR kat sini juge dari segmen yang same :)

selamat petang ^^

Shuk_ArChie berkata...

Shuk datang gegar sini ;) & follow... jom jadi rakan blogger shuk...
Klik Sini untuk melawat blog saya!

A-L HAQIM berkata...

Sallam ! Blogger Kasi Gegarr
Banyak Nyer Info..Saya jadi pengikut setia anda sekarang..

KhAiReDzAiMy berkata...

Salam...

Datang sini nak KASI GEGAR blog kamu...
Salam perkenalan...

Selalu-selalu singgah My Blog...

Nice Header...

-Adios-

lenloy berkata...

Jom singgah sini.. T_T
http://lenloy-closet.blogspot.com/

Shima berkata...

salam..saya singgah n follow awak kat sini..
http://novel-shima.blogspot.com/