expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Jumaat, 29 Julai 2011

pEnAt GiLeR jAdI jUrUwaNg..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye salam mirul ni..tak jawab dosa..jawab dapat pahala..  :)  okey..! hari ni mirul memang dah tak ada tenaga nak buat entry berjela-jela sebab seluruh anggota badan sakit..  :(

ni muka mirul yang sebenar..memang tengah feel sakit masa ni..  XD
ha3..

mana tak nya..hari ni mirul kerja dari pagi sampai lah ke malam..
duduk pun sekejap-sekejap je sebab pelanggan tadi memang ramai..
tu belum lagi kes nak tukar harga lah..
nak tambah barang lah..
nak buat aduan lah..
haish..! macam-macam..
sakit hati ni..
grrrr..!
selamat mirul tak jadi macam adik bawah ni..
kesian dia kan..he3..

kecik-kecik dah jadi kerani..ha3..mak pula duduk rumah goyang kaki.. :D

seluruh badan sakit..
dari rambut [erk..ada kaitan kew..? ha3..]
sampai lah ke kaki..
dari kulit ni, sampai lah ke hati.. 
memang lah..!
dugaan-dugaan..
= ="

esok pun mirul full juga..
kalau dapat kaunter yang sibuk memang rasanya pengsan kot..
ha3..memang penat..!
lagi-lagi esok ada promosi besar-besaran..
tambah pula, esok hari minggu..
memang stress..!
jangan sakit dah..hurm... :(

apa-apa pun, kerja tetap kena kerja..
tu dah jadi tanggungjawab..
kalau menipu, nanti tak berkat pula kan duit gaji tu..
hu3..
doakan mirul sihat okey...  :)
amin..~
he3..terima kasih semua..
okey lah..mirul nak mandi, kemudian solat..
lepas tu nak jumpa HELIZA dalam mimpi kejap..  :)
he3..salam..~

p/s : dah janji dengan HELIZA dekat taman botani..  :)

22 ulasan:

emeera asnary berkata...

perghhh, tu diaaaa mierol.. berangan mang kuat sungguh ! nyh imaginasi tahap IQ ke 300 kot, erk ~ hehe

pape pown take care lahh ;)

sergeant keroro berkata...

sabor jela, yang penting enjoy XD

semoga cepat sembuh :)

mohd faiz berkata...

agak-agak jaga kaunter songlap sikit2.kahkah,jgn tiru aksi ni yerrr.hehhe. btw , singgah sni,heheee

Cerah Jeff berkata...

odaijini ^^

Ahmad Haziq Azlan berkata...

wah.....macam dah berlatih je ni....mula2 jd cashier...pastu bukak bisnes sendiri....ko kan IB.....hehehehehe

benz berkata...

fuyooo~~ siap dh ad date ngn heliza ag...
*tp dlm mmpi je la an..hehehehe* xDD

Fee Hafeezah ketuk keyboard berkata...

chill mirul, cari pengalaman bukan mudah..hehe..

Tp masyuk takpelah kan..sabor je, kejap je rasa cmtuh, nnt dh quit mesti rendu nak keja balik :D

My Name is Mar berkata...

Xsuka kerja cashier...
Sebulan buat wa kerja cashier,.. Dah cukup hangen...
Baru kejap tadi wa citer panjang lebar kat Lana's World pasal kerja cashier ni.. Huhuhu..
Malas nak citer lagi..
Yang pasti, TAK BEST..

Entry PERASAN: Rambut U macam Sano lah!

Suhazli berkata...

keje tu keje gak..tapi chill penting..

K.Zhariff berkata...

haha, sah2 la ko tido awal je lps ni mirul. :P

aremieroul berkata...

emeera : mana ada imaginasi.. XD memng kenyataan nya macam tu..ha3..

aremieroul berkata...

sergent keroro : hu3..ok2..thnks.. :D

aremieroul berkata...

faiz : kalau mirul songlap, mirul jugak yang kena ganti nanti..he3..

aremieroul berkata...

jeff : tq2.. [konon2 paham..ha3..]

aremieroul berkata...

ahmad haziq : ha3..memandai ko jerk..he3..IB tu lain citer nanti..he3..

aremieroul berkata...

benz : he3..tak sabar nak date ni.. :DD

aremieroul berkata...

hafeezah : he3..tau x pew..nanti bila dah lama2 kerja ok kot.. :DD

aremieroul berkata...

Mar : he3..sabo je lah..

aremieroul berkata...

suhazli : hu3..tq2.. :D

aremieroul berkata...

k.zhariff : bukan gerenti..tapi wajib..! ha3..

Hans berkata...

hehehheheeh
relaks2
lama2 xpenat punya
:-)

http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya.html

aremieroul berkata...

hans : he3..tau x pew.. :DD