expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Rabu, 6 Julai 2011

JoM kOMeN lOgO gRoUp Kami..^^

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye semua..^^ tak jawab dosa..he3..^^ okey..! semalam ramai dah tolong mirul untuk mengundi kan..hu3..mirul sangat terharu dan terma kasih banyak-banyak tau..^^ tanpa anda semua, mungkin mirul tak akan dapat masuk ke peringkat seterusnya..hu3..[bajet menang award jerk kan..? ha3..]

okey..! untuk peringkat kedua ni pula, 
mirul dah di masukkan dalam kumpulan B..hu3..
antara ahli-ahli nya ialah :



inilah logo kumpulan kami..
nama kumpulan ni YUPPI..^^
ahli ada 5 orang dan mereka-mereka semua adalah blogger..
kalau nak tengok blog mereka klik nama-nama atas tu okey..^^
[4 lelaki dan 1 wanita..^^]

HURAIAN LOGO :

kami memilih nama YUPPI kerana ia membawa maksud yang menggembirakan.. lebih kurang macam HOREY lah..he3..^^ dan YUPPI bermaksud :

Y = Youthful [kami berjiwa remaja..]
U = Unique [setiap ahli kumpulan ini ada kelebihan masing2..]
P = Passion [keghairahan kami untuk berblog adalah tinggi..]
P = Profesional [kami bersikap profesional dalam setiap perkara..]
I = Indiependent [setiap tugasan kami lakukan sendiri dengan ahli kumpulan..]

 warna HIJAU dipilih sebagai warna tema kumpulan kami kerana HIJAU merupakan warna yang menengkan yang bermaksud, kami sentiasa tenang dalam melakukan sesuatu tugas..warna HIJAU juga merupakan simbolik untuk keamanan dan kesejahteraan..

gambar SMILEY di dalam logo tersebut bererti, kami sentiasa mengamalkan amalan SENYUM dalam setiap perkara..SENYUM merupakan  satu sedekah dan kami menghadapai cabaran dengan secangkir SENYUMAN..^^ tak pernah bermasam muka sesama ahli kumpulan..^^

ROBOT ANDROID RSS tu melambangkan kami sebagai blogger yang masih mengamal kan undang-undang untuk membuat sebarang entry atau menjaga penulisan kami dalam dunia blogger ini.. dan kami sentiasa menggunakan teknologi terkini untuk berblogging..^^ 

jadi, apa kata anda semua..? ok tak logo ni..
sila lah komen ye..^^
satu komen anda amat berharga buat kami semua tau..^^
hanya ALLAH je yang mampu balas semua jasa anda ni..
okey..
kalau rajin boleh lah tolong promote ye..^^
terima kasih..
salam..~

34 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

Nice ^__^

nur amalina athman berkata...

wah..description mmg best

haiqal berkata...

Logo nampak tak teratur

adamainaa berkata...

tak kemas logo tu. sorry

Freaky berkata...

logo nampak x kemas tapi funky. :D ni group sendiri ke ?

aremieroul berkata...

jom lah ramai2 kita komen entry ni..^^ jom2..he3..

Ahmad Haziq Azlan berkata...

terlalu gelap.
macam komen ats ni, tak kemas,
yuppi tu susun elok2

aremieroul berkata...

hu3.. memang agak tek teratur sebab kami nak funky2..^^ he3.. macam yang freaky cakap..^^

aremieroul berkata...

@soly : he3..tq2..^^

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. berkata...

tomey2~~ :)

aremieroul berkata...

@amalina :he3..^^

aremieroul berkata...

haiqal : nak nampak funky sikit..he3..

aremieroul berkata...

admainaa : he3..nak funky2 sikit,,x nak skema sngat..he3..

aremieroul berkata...

@freaky : he3..tq2..insyaALLAH akan diperbetulkan..^^

kunci locker berkata...

wah..pnjg entri..wakakak...suka3...gud luck ^_^

aremieroul berkata...

@kl : he3..tq2..

Janatul Ashikin berkata...

ok la.....comel2 gitu kn..

yasmine danny berkata...

Wawwi!!!!~~~
Bestnyer~~~
btw, LoGo Tu Looks NiCe da.
tp, kalau nak lbh smaRt KaN,
CuBa HighLighT KaN 'YUPPI' tu
sbb LoGo @ Banner @ Bunting
prinsipnya NaK samPai kan p'kataan tu kat org ramai bg nampak.
Background kalau boleh lbh mesra yep.
mean x t'lalu suram
I know u can do it dear!!!!
Go aHead!!! yeah!!!
Mieroul!!! mieroul!!! mieroul!!!
YD sokong kamu!!!~~ ^^

aremieroul berkata...

@janatu : he3..tq2..^^

aremieroul berkata...

he3..saya tahu akak mmg akn selalu sokong saya..^^ tq2..btw, idea2 akak tu akn saya cuba buat k..^^ nnti jngan lupa undi saya lagi tau..^^

C i k P i p i T e m b a m berkata...

kaler tu biar terang cket . nmpak malap . yg lain2 dh ok .

aiEz berkata...

err klu boleh logo tu kemaskan lagi..kaler kasi ceria sikit..sbb nk nmpk eppy..;)

aremieroul berkata...

@cikpipitembam : he3..tq2..ok2..^^

@ayie : ark.. ^^ he3..thnks ayie sudi dtang comment..^^

Nieyna Zuleyana berkata...

wahh ! huraian logo... power ouhh . about logo.. erm nice :)

Syuxer berkata...

arap2 neh group bagus dan kool..jgn group gangster sudah hahahahh..;p

K.Zhariff berkata...

Well, sorry tp colour mcm gelap je, and huruf tu mcm berterabur sikit. lain semua ok. :D

Azam Sad berkata...

Logo simple, but NICE!!! :p
aku suka Robot Androids RSS tuh! kehkeh

A N E F F berkata...

nice logo .. good luck ^^,

aremieroul berkata...

@nieyna : he3..huraina saya buat..^^

aremieroul berkata...

@syuxer : ha3..tau x pew..^^

aremieroul berkata...

k.zhariff : he3..tau..^^ tapi saje wat..^^

aremieroul berkata...

@azam : he3..tq2..^^

aremieroul berkata...

@ANEFF : tq2..^^

NasZ berkata...

kreatif la awak..tahniah..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...