expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Selasa, 19 Julai 2011

SaYa DaRi uNiVeRsiTi maLaySiA pErlIS..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye salam mirul.. :) kalau tak nak jawab tanggung lah dosa nya ye..he3...okey..! seperti yang mirul janji kan dalam entry yang INI semalam, mirul akan tunaikan janji-janji mirul itu..[teringat pula dekat lagu AKIM..he3..janji..] hurm..kalau tak tunaikan janji, kita akan tergolong dalam golongan orang munafik.. :)

mirul janji semalam yang mirul nak sertai satu segmen anjuran kawan mirul ni..Segmen Saya dari Universiti.....
kalau ada sesiapa yang berminat nak sertai segmen ni, sila lah merajinkan diri klik banner bawah ni okey..  :)

kecik hati mirul sebab gambar UniMAP tak ada pun..  :(  huk3..

amek kau..! lagi besar mirul kasi..lalala..~

okey..! seperti yang anda-anda semua tahu, mirul dah announce dalam ENTRY INI
yang mirul akan masuk UniMAP kan..hu3..
jadi, nama panggilan atau nama manja [he3..manja lah sangat..ha3..]
mirul ialah comel.. XD
perasan tak mirul ni..? lalala..
ramai panggil mirul ni, AMIRUL AKIM.. XD
[perasan jerk...ha3..]
tapi kalau teman rapat dan  keluarga panggil ALONG.. 

mirul dapat kos...kosmetik..ha3..
tak ada lah..dapat kos INTERNATIONAL BUSINESS..
kos ni kos yang paling pendek dekat UniMAP..
3 tahun je..lalala..~

kalau ada sesiapa yang dapat kos ni..
atau yang belajar di UniMAP, sila-sila lah add mirul ye..
lalala..[bajet retis ko ni,..!]
nanti boleh lah anda belanja saya makan dekat padang besar perlis..
he3..
okey lah..!
ni je kot..
apa-apa pun yang penting mirul bersyukur sebab dapat peluang nak sambung belajar lagi..
jadi anda semua yang dapat tu, sila lah bersyukur ye.. :D
terima kasih..salam..~





19 ulasan:

NasZ berkata...

owh..baru nak masuk ek? tahniah2.belajar elok2..

MOHD NASER.com

aremieroul berkata...

nasz : he3..tq2.. :) insyaALLAH mirul akan study elok2.. :)

sakura_sue berkata...

gud luck mierool.. slmt melangkah alam u.. :)
saye ade kwn kt sane. tp dowang amek dip.

aremieroul berkata...

sakura : he3..tq2..ada kawan...? boleh kenal nanti..he3..

Noratisa Nasir berkata...

wahh , nak datang belajar kt perlis ea ?
Nanti boleh laa jumpa .
Tessa stay Perlis je pon ^.^

Suhazli berkata...

ala mirul..sori la..buat banner tu pun cibai2 je..logo unimap takde..hehe

gudluck la ek study sne! ^^,

BHAIHAQI COOL berkata...

Waalaikumsalam , Saya dri uitm .. :P ..
tgk sye jwb slm .. :)

super d0uble F :) berkata...

mirul,kita same k0s lah ;)

tapi u lain..hee.

aremieroul berkata...

noratisa : he3..boleh2..nnti contact2 lah ye..he3..

aremieroul berkata...

suhazli : he3.. x kisah lah.. :)

aremieroul berkata...

BHIHAQI : he3..baik nya kamu..bgus2.. :) uitm ea..? best kn..

aremieroul berkata...

super double F :owh yekew..? kamu U mnew..?

BHAIHAQI COOL berkata...

hemmm , mmg Cool ... :)

aremieroul berkata...

bhaihaqi : hu3.. :)

mardhiah yusof berkata...

sama la kos 3tahun jugak:))
congrats dapat unimap!

AtiQah berkata...

hye.. bakal student unimap ea??? slamat dtg ke unimap.. saya pon student unimap buka sem dah thn 2.. dr school bahan.. hehehe...^^

aremieroul berkata...

mardiah : he3..thnks.. :)

aremieroul berkata...

atiqah : he3..boleh lh jumpa nnti.. :D

kotak bulat berkata...

perlis ye.. jauh2.. :P
slamat belajar dan selamat tension..hehehe