expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Jumaat, 1 Julai 2011

BlOGGeR yAnG miNTaK KaKi..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye semua..^^ tak jawab dosa..he3..okey..! entry ni aku malas nak buat panjang lebar sebab aku tengah panas dengan seorang blogger ni..[panas..? macam aku jerk yang kena.ha3..] okey..! aku terbaca entry ni dekat BLOG KOTAK BULAT.. dia pun katanya tengah panas dengan blogger tu..he3..[sabar ye cik KB..^^] 

okey..! ada seorang blogger ni telah menggelarkan diri dia ABAH KAU..! omg..! [kau hingat aku takut..?] kenapa ramai yang panas dengan  dia ni..? kalau nak tahu sila baca entry dia ni..[TAPI MIRUL TAK AKAN SEDIAKAN LINK UNTUK KE BLOG DIA..SEBAB TAK NAK KASI TRAFFIC FREE KAT DIA..HA3..jahat tak..? ^^]

p/s : sila klik gambar untuk membesarkan nya..^^ tapi ini baru sebahagian k..

dah baca..? apa pendapat korang..? sakit hati kan..dia menghina blogger tu..! memang lah mungkin bukan kita yang dia maksudkan, tapi sedikit sebanyak tipu lah kalau korang tak panas..hu3.. dan dia dengan berani nya telah mengisytiharkan perang..! tak percaya..? baca bawah ni..hu3..


hu3..entah lah..mirul sebenarnya malas nak marah-marah ni..mirul baca semua komen-komen yang ada..dan yang paling mirul tak boleh tahan tu, ada juga lah seorang dua yang sokong entry ni..memang "pandai" betul lah siapa yang sokong..hu3..tapi apa yang mirul rasa ialah, dia buat semua ni sebab dia nak jadi popular kot..ha3..maklumlah, bila dia buat entry ni, semua blogger akan gempar..lepas tu semua nak baca apa yang dia tulis..kemudian dengan harapann yang tinggi, dia akan anggap ramai yang follow dia..ha3..[macam blog adinda tu..hu3..] 

apa-apa pun mirul doakan dia bahagia dekat dunia gila dia tu..dan sebalum tutup blog dia, mirul sempat komen..hik3..[jahat tak mirul nie..? ha3..] nak baca..? he3..klik ye kalau tak nampak..^^ k..salam..~


p/s : sian dia kena maki dengan mirul..tu lah siapa suruh kutuk blogger..! huh..!

27 ulasan:

myra faez berkata...

hehhe cek myyra mals nk komen..sbb sakit haty sgt..xpe kita doakan kan dia bahgia hnya disini..ahah^_^,,x pikir sebelum tulis kan..^_^

Tanpa Nama berkata...

Sebelum aku carut-carutkan ko, baik ko jangan berlagak gengster... Aku dah target blog ko... So berhati-hati bila menulis... Jangan tulis perkara berkaitan melayu ataupun politik kalau taknak kena carut sama aku.

Ibnu isa berkata...

wahh seram btol dgn dunia blogger skunk.. sokay just for fun hehe

http://mohamadisamuddin.blogspot.com/2011/07/isteri-tomok-newboyz-cun-doe.html

yasmine danny berkata...

erkk... ermm.. sapekah?
ape telah terjadi??
hak3... =D

kotak bulat berkata...

tanpa nama? siapakah? erkk..lalalal~

emeera asnary berkata...

tanpa nama, aku ase mcm kaw nyh satu geng nga mamat atas tu jee, apsal kaw x ade nama weyh ?? apsal kaw kerek sgt weyh weyh ??

lexx yee aremiroul, stakat taep jee, buleyh laa, x ape, klau dye ase dye bajet bagos, mang dye bajet jee, hasil blom tntu ade, xP

Amoi MiyaSya berkata...

i dont know why . but now , blog dijadikan tmpat untuk manusia bergaduh .

AdeelaHime berkata...

Assalamualaikum..
Alhamdulillah.. Sy bersyukur menjadi seorang blogger... Sebab dengan blogging, saya juga boleh cari ilmu. Yang haprak tu rasanya yang xde pegangan hidup. Yang mengata blogger macam sampah tu, dia rasa dia dah hbat sgt ke? Dah cukup ilmu di dada sgt ke? Sgt geram tgk petikan kt atas tu.. Islam menyarankan supaya saling mengingatkan sesama kita. Masalahnya kita yang cepat melenting apabila menerima teguran, pastu mula la tunjuk gengster, cakap guna bahasa LU GUA LU GUA la.. hape la.. haprak la tu... Rasa hebat sgt ke der!? Ingatla..Allah lagi hebat dari kita manusia ni, yakni yang hanyalah hasil ciptaan Allah... Ada sebab kita dijadikan di dunia... Sebagai khalifah... Atau mungkin sbg KAYU ARANG API NERAKA KELAK? Kan? Siapa yang tahu?? Betul tak Aremieroul?? Sama2 lah kita renungkan.. Assalamualaikum...

aremieroul berkata...

@myra : he3..btul3..^^

@tanpa nama : AKU TAK PERNAH TAKUT SELAIN KEPADA allah..!!

@ibnu sina : hu3..dunia akhir zaman..^^

aremieroul berkata...

@yasmine : he3..^^

@KB : hu3..tanpa nama yg pengecut..!!he3..lalala jugak..^^

@emeera : he3..thnks..btw, tnpa nama tu makhluk yg nk kaki tu lah..^^

aremieroul berkata...

@amoi : hu3.. ntah lh..hurm..

@adeela : waalaikumsalam..~ thnks nasihat tu..^^

cik Q berkata...

erkkkss ? ish macam2 . orang ni .

Zulqarnain Musa berkata...

wah mcm tu plak yerk manusia niii...hahaha pelik2...saya bangga jdik blogger dpt blajar new thing yg duk kalut ckp bkn2 tu kuno kot..ce cber mieroul wat tutor utk diorg

Aaron Azmeer berkata...

jangan peduli dengan orang macam tu.dah nama pun melayu hasat dengki dah sebati dengan diri. keep blogging :)

hawiz berkata...

oouhh...dasat tol mengkeji org..ish3...panas jap..tp makin dilayan makin menjadi..so ignore jer org2 cmtu mierol..kita sampah xper..asal jgn longkang suda..kan3..hihih..peace no war..=)

I do I need Iman berkata...

erk.................tumpg lalu...
buatlah apa yang kamu suka jnji jgn kacau hidup dya.
abaikan...
biaselah lalu satu lorong yang lurus bosan jugak kan....boleh ngntuk je
kadang kadang lalu satu jalan yag bgkak bgkok best lagi.. tak ngntuk ;)

cheera berkata...

sabar la aremieroul.. Allah ade mnjanjikn, pade sape yg sabar akn dpat hasilnyer... pdulikn ape org kate, juz yg pnting ite thu sape dri ite sbnar.. ite berblogger ni byank tujuan & niat nyer.. if xbtol, xbtol la jadinyerr... oke??

muhamadsufian89 berkata...

berapa umur blogger ni?? budak lagi ke apa??

aremieroul berkata...

@cik Q: hu3..manusia kan..hurm..~

@zul : he3..go0d idea..^^

@aaron : hurm..insyaALLAH..~

aremieroul berkata...

@hawiz : hu3..thnks ye hawiz..^^ peace no war too..~

@i do need iman : ok2..thnks..~

@cheera : betul3..sokong kamu..^^

aremieroul berkata...

@suffian : hu3..ntah lah baru lahir kot..^^

Anis anak wong berkata...

ala..masuk tinge kanan , kua ekot bontot jeh...pastu flash..hahaha..
nnt komen lebih2,kne gam..

Ahmad Haziq Azlan berkata...

tu maki ke nasihat????
hahahaha

Nieyna Zuleyana berkata...

uwh! ape kene dengan budak tu ? sihat kew tak tu . hadehh !

Kuchiki EnnaMoon berkata...

ahahaha.. kesian budak tu.. tak da kasih sayang.. hehe

aremieroul berkata...

@anis : he3..

@ahmad : ha3..maki sekali..^^

@nieyna : tak betul kot..^&^

@kuchiki : he3..kesian3..

wan_cikgumuzik berkata...

hahahhahhahaa.. nama aku naik kat komen tuu... dia mmg dh panas laa ngan aku tuu.. hahahahahaa///