expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Selasa, 26 Julai 2011

KaU AdA..?!!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye salam mirul ni..tak jawab dapat dosa tau..kalau jawab dapat pahala.. :)  okey..! buat masa ni, mirul memang sibuk sangat-sangat..kadang-kadang tu tak ada masa nak update blog ni..hu3..rindu sangat-sangat nak membebel dan mengutuk perangai manusia zaman ni yang saban hari ni semakin menyakitkan hati..ha3..

lepas je pak cik mirul tu meninggal dunia hari tu, macam-macam yang berubah..mirul ni pula makin sibuk dengan macam-macam tugas..nak kena masak, kemas, hantar sekolah dan macam-macam lagi..jadi memang sejujurnya tak ada masa lah nak update selalu..kalau ada pun mungkin mirul taip entry sambil masak..he3..

okey..! sebenarnya entry ni pendek je..he3..mirul cuma nak cakap yang mirul dah join Churp Churp n Heartbeat..ha3..[tu pun nak buat entry..huh..!] mungkin masa awal-awal dulu memang mirul ada cakap yang mirul tak nak join sebab rasa malas, tapi bila makin lama ni rasa macam rugi je tak join..hu3..bukan niat nak kaya atau nak kaut keuntungan dari pembaca semua, cuma rasa macam pelik pula bila blogger tak join kan..?
apa-apa pun kalau rasa malas nak join, tak payah join pun tak apa..mirul ni secara tak sengaja terjoin..ha3..tapi kalau dah join tu ingat-ingat lah yang semua ni duniawi je..  :D  ha3..tak payah nak paksa-paksa follower anda klik ok..kalau ada rezeki tu mesti ada punya.. :) insyaALLAH..amin..okey lah..salam..~

p/s : menaip dalam hati yang terluka..

6 ulasan:

kim heeruul berkata...

heartbeat tak bagus...serius...

K.Zhariff berkata...

terluka?

Luqaz™ berkata...

bagus2... join je.. kalau ada rezeki, ada la kn.. xleh nk paksa org.. :)

www.luqaz.com

aremieroul berkata...

kim : yekew..? hurm..tq2..

aremieroul berkata...

zharif : terluka..? ha3..pening aku cari kat mana ada perkataan terluka.. :D

aremieroul berkata...

luqaz : he3..btul3.. :D