expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Isnin, 16 Mei 2011

seLaMaT hAri gUrU..!

jawab semua..bgos2..^^
ok2..entry aq kali niew nak ceciter tntang HaRi GuRu..
he3..nak menghargai jasa mereka semua sebagai cikgu aq..
hurm..
seperti yg semua tahu sok hari guru semalaysia..
so jom kita wish ramai2 SeLAMat HarI gUrU..!! ^^
buat semua guru2 kat malaysia niew, hepy teacher day ye..
semoga ilmu yg diajar 2 akan menjadi amalan yang berterusan bg anak didikmu..
n semoga ilmu 2 akn menjdikan anak2 bangsa kita niew berjaya..
almaklumlah kan..skunk niew macam2 pengaruh asing ada..
so hopefully didik anak bangsa kita dengan hati yg ikhlas k..^^
n buat anak2 didik sekalian..
dengarlah nasihat n amalkan lah ilmu2 yg diajar 2..hu3..
jnagn degil2..sian cikgu 2 penat mengajar..
time hari guru niew lah korang nak hargai mereka semua..
tpi bukan esok jerk korang hargai dowang semua..
setiap hari patut dihargai,cuma esok hari khas dowang..
he3..

k lah..
papew pwon selamat hari guru k..
wat semua cikgu2 yg pernah ajar saya..
thnks alot k..^^
jasamu akan ku kenang sampai bila2..
saya doakan cikgu bahagia dunia akhirat..
^^
amin..
k lah..
salam..~

3 ulasan:

K.Zhariff berkata...

xde tulisan salam.

Azam Sad berkata...

ucapan untuk aku takde ke mirul?...hehhe:p
teringat kat mak aku...CIKGU FATIMAH!!! T.T

SANDRA AZWAN berkata...

Selamat hari Guru..yeay..;-)