expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Ahad, 15 Mei 2011

ideA bUDaK bLoGGer BaRU..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

salam sejahtera..salam satu blogger..^^
ok2..entry aq kali niew nak cakap2 sikit pasal isu2 blogger malaysia niew..
hurm..maybe aq maseh baru dalam dunia blog niew(cute lah katakan..ha3..)
tpi sebagai manusia kita ada hak nak bersuara..
betul x..? he3..^^
ok2..
bukan sekali..bukan dua kali..
tpi dah berkali-kali aq tgok+bacer entry beberapa blogger yg bagi advise 
macam mana nak tingkatkan traffic blog..hurm..
ada 2 bagi macam2 nasihat ckap kalo wat entry jngan guna shortform2..
nanti takut orang x paham..
n dier cakap niew bukan handphone nak shortform2..
hurm..
ntah lah..dier blogger pro..follower dah beribu-ribu..hu3..
maybe betul ckap dier 2, tpi for me, x semestinyer kita knew guna ayat penuh kalo tulis entry..
2 semua depends lah ikut pemilik blog 2..
maybe 2 dah cara dier, nak wat cam new..hu3..
aq tgok walaupun ramai blogger yg tulis short2 niew..
still ada ramai jugak yg bg comment..
x macam blog ko aq tgok..tulis mmg ayat penuh, tpi yg comment cam nak x nak jerk..
lgi satu..kalo dowang bole bacer kat phone, why not dowang x bole bacer kat laptop plak..??
hurm..pelik2..hu3..
sbb 2 lah kalo dalam wat sesuatu hal 2 knew lah cermin dlu ye..^^
n lagi satu..tau lah follower ko ramai..
x payah lah nak bajet hebat..
follower ramai tpi kalo x dew sapa bacer blog ko baek x payah..
aq bukan nak kutuk ko kew pew lah tpi aq geram sebb ko dok kutuk owang jerk..
macam mana lah nak maju bro..
n maybe ko cakap ko slalu BW kan..
sebb pew, sebb nak follower jerk lah kan..dah pham sngat..
ckap jerk "aq akan bcer entry korang" tpi..
hampeh..
=,="
so sebelum ko nak mengate owang cermin diri k..^^
n aq just nak g tau..
setiap manusia dilahirkan dengan pelbagai bakat n idea..
so ko x bole lah nak sedep2 mulut jerk nak pakse blogger lain ikut idea ko..
t kalo sama, ko sibuk taip entry baru cakap "entry ku dicopy..huk3.."
hu3..so tulislah entry lain yg lbeh berguna drpd ko kutuk owang k..
n kalo ko bacer niew n ko terasa so sorry..
x dew niat nak gado cuma nak contreversi..
(ha3..memaen jerk..^^)
k lah..
salam.~

3 ulasan:

eja berkata...

wahh...suke entry nih!like9 byk9!!

Azam Sad berkata...

wahahah, berani gilerr ko...panas senior2 blogger sume...

aremieroul berkata...

ha3..^^
menegakkan kebenaran..kalo x nnti sampai bile2 benda niew x selesai..
hu3..berani kerana benar..^^