expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Rabu, 4 Mei 2011

AkU mEmAmG gAFiMmERs..!

ASSALAMUALAIKUM..

sebelum korang lalai bacer entry aq kali niew aq nak tnyer dulu kat korang niew..dah tunaikan ibadah2 wajib belom..?? kalo belum baek g tunaikan dlu..krang x pepasal aq kat akhirat nama aq jugak yang naek..hu3..
hurm..ok2..x mau nak cerita panjang2 sebb korang pwon malas nak bcer kan, so entry aq kali niew aq nak JELASKAN kat kome2 semua knapa aq minat giler kat AFIQ AKIM BIN AHMAD niew..he3..sebelum 2 korang tatap betul2 muka dier niew..jeng3..

cukup besar x..?? kew nak aq besarkan lagi..he3..ok2..! korang dah tgok lom..?? nampak x..?? nampak x yang aq ngan dier memiliki rupa yang hampir2 sama..ha3..betol..! tgok lah baek2 sikit..jngan nak maen kutuk jerk..ha3..korang tgok rambut dier, sama kan ngan aq..? he3.. sebb 2 lah aq minat kat dier niew..he3..tpi aq nak g tau korang satu rahsia.. but before that, korang mesti janji ngan aq dlu...janji yang korang x kan g tau sapa2 hal niew k..! promise me..! ok2.. sebenarnyer aq ngan si akim niew adeq beradeq..he3..dier niew abang n aq nie adeq..sbab 2 lah muka aq ngan dier niew sama..x kan lah korang x pasan..hu3..
hah..! tgok gambar niew..masa aq amek gambar niew, abang aq niew ngan otw nak kew KL..time 2 jgak mak aq nak anto aq g balik matrik..so alang2 tu, kitowang naek lah kete sama2..gambar niew pwon dier x kasik aq sebar2 kan..dier niew pemalu sikit..hu3..sabo jerk lah..ha3..niew lah antara gambar yg aq leh kasik korang tgok..gambar2 aq ngan dier yang lain dier x kasik publish tau..ha3..
kata2 dalam hati korang :
cukup lah 2 mirul..! ko niew berangan jerk lebeh..huk3..so kembali ke alam nyata..aq niew just peminat setia tahap gaban kat si akim niew..aq pwon x tau lah napew tpi mmg minat giler..dlu masa aq minat kat Dato' Siti Nurhaliza pwon x macam niew..huk3..seyes beb..! korang kalo rapat ngan aq mmg dah paham kan perangai aq niew..aq mmg fanatik giler..so kalo korang dngar or ternampak papew pasal akim yang lahir dari mulut or perbuatan aq korang paham2 lah ye.. aq mmg kempunan giler nak jumpa si akim niew..kempunan tahap dewa..hu3..sampai termimpi2 aq korang tau x..ha3..betul..! punyerlah nak jumpa sngat..huk3..

tpi knapa aq minat si akim niew just my frend jerk tau knapew..hu3..lagi pun si akim niew mmg dari dalam akademi lagi aq dah rasa dier bole pergi jaoh..hu3..masa dlam akademi dlu, dier antara pelajar febret aq..dier niew dah lah baek, soft spoken plak 2..mmg lengkap..lagipun dier niew pandai maen guitar..pandai cipta lirik lagu n pandai nyanyi lagu yang knew ngan diri dier..hu3..aq minat dier pwon sebb bakat dier..! bukan sebb apa2 pwon..so wash ur mind k kalo pkir aq niew minat dier sbb laen..ha3..

korang x perasan kew yang dier niew sebnarnyer cute giler..! ha3.. x pasan ea..?? cuba tgok tol2..please..! he3.. aq pwon x tau napew, tpi dier niew mmg cute larh..muka dah lah putih+tembab sikit, pastu suka senyum2 sambil wat muka cute..ha3..sama cam aq kan..?? he3..thnks..
hopefully korang semua niew dah faham lah knapew aq minat kat si akim niew,..hu3..jngan lah salah paham plak..si akim niew aq dah anggap macam abang aq sendiri tau..really2 luv him as my bro..huk3..cuma dier jerk x kenal aq..huk3..sedeh..tpi x pew..hope satu hari t, aq akn dapat gak jumpa dier n amek gambo ngan dier..time 2, aq akan tag gambar 2 kat korang semua..ha3..siap korang t..! he3..k lah..sampai kat sini jerk lah my entry bout my brother..! hope korang dah mula sedar n x kan misunderstand ag k..he3.. kalo ternampak papew berkaitan akim jngan segan2 nak ckap kat aq k..he3..papew pwon gua chow dulu..he3..salam..~

aq tinggalkan korang dnag beberapa mv dier k..
he3..

inilah cinta..really luv until die this song..he3..i'm yours..
titah sultan.. time konsert af dlu..memang cute giler time niew..he3..
mv terbaru akim..janji..really matured dalm mv niew..my bro..
last but not least bencinta by akim masa konsert akhir af7..mmg best..layan..~

2 ulasan:

aJeS oThMaN berkata...

aku suke part yang ko tulis:

kata2 dalam hati korang :
cukup lah 2 mirul..! ko niew berangan jerk lebeh..huk3..so kembali ke alam nyata

huhu...like ayat nie....huhu

aremieroul berkata...

ha3..ko mmg ajes..!