expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Ahad, 29 Mei 2011

MPpb SeSi 2011/2012..!

jawab k..^^
hurm..pe kabar semua..? sehat x..? 
alhamdulillah sehat..
setelah hampir seminggu lebeh blog niew bersawang, akhirnya sawang2 itu akn dibuang..
he3..i'm back ok..!!
^^

hurm..
seminggu aq x dew macam2 aq alami..
saat2 aq bersama ngan semua FESI2 MPPB KMJ 2011/2012 mmg sweet giler..
seriously mmg best sngat2...
rasa macam x sanggup nak berpisah ngan dowang semua..
semuanya best+spotting giler..
mmg rugi giler lah bagi sapa2 yg x join hari 2..
ha3..

seminggu kat kmj menjadi fesi mmg x cukup..
aq rasa x puas langsung sebb x dapat jumpa ngan adeq2 akaun yg lain..
aq nak share my experience kat kmj..hu3..
tpi it still a go0d job 4 me becoz dapat share ngan sebahagian adeq2 aq..
hu3..

macam2 aq nak cerita tpi aq rasa ianya terlalu panjang..
dan ianya terlalu manis untuk dikongsi bersama..
bagi mereka2 yg join ari tu, aq pasti korang pwon mesti paham kan perasaan aq niew..hu3..
memang penat nak menguruskan adeq2 kita niew semua..
sebb dowang masuk matrik x tau papew pwon..
lagi2 skunk niew sistem matrik dah berubah..
hu3..so kitowang ah yg knew tolong dowang niew..
papew pwon good luck k my adeq2 kat kmj 2..
kitowang akan selalu doakan adeq2 semua..
hu3..

macam bese bnyak gambar yg aq snap sepanjang minggu niew..
tpi disebabkan phone aq niew murah jerk, so x de lah chantek mana pwon..
hu3..papew pwon kalo nak tgok pic2 tu sila lah ke FB saya k..
he3..
nak letak kat sini takut x cukup space plak..
ha3..papew pwon mmg best lah semua dak2 niew..
nak tgok kew..??
klik sini k..


ok2 lah..
nak cakap lagi pwon korng mesti dah bosan kan..
hu3..papew pwon thnks sebb sudi bacer k..
really2 appriciate it..
k2..salam..~

3 ulasan:

Atiqah Razak berkata...

patut la lame x update blog? hoho..slalu blog nih paling ektip..huhu

hudaa.udey berkata...

yup tau xpe.. pling actv blog nii..
mesti seronok ann mppb.. huhu :)

emeera asnary berkata...

oke.. jelez! x(