expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Rabu, 11 Mei 2011

PeNAtnyEr..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
selamat datang kew blog budak comel..^^ 
he3..nama pwon blog kuat perasan kan..he3..mestilah perasan comel..^^
ok2..entry aq kali niew aq nak cerita tntang pengalaman aq kerje kat satu tempat niew..
huk3..agak2 korang lah kan, aq niew sesuai keje kat new..??
A) manager at Golden Horses Hotel
B) designer at tyra banks models
C) part time cashier the store
D) penanam anggur termasyur..^^
he3..agak2 korang mana yang paling sesuai..he3..kalo x A mesti B kan..??
aq dah agak dah..^^..(perasan tol...ha3..)
tpi td aq x keje kat situ...he3..
td sepanjang hari aq n my frend Syed Sadiq telah menjadi buruh kasar kat sebuah rumah..
hurm..rumah yang ada wat catering lah..hu3..pikir bukan2 jerk..
haish..! aq citer kat korang niew..!
mmg penat giler babeng a..
macam dah nak patah semua tulang2 aq niew..
punyerlah sakit..macam2 aq wat..
kopek bawang, potong salad, basuh periuk, angkat cawan, angkat diri..he3..
n macam2 ag aq wat..mmg hyper penat a..
x dapat nak aq gambarkan..macam2 keje aq wat tau..
n aq keje dari kul 7 pagi sampai 8 malam td..pergh..!
x berhenti tau..berhenti 2 pwon seminit due jerk..2 pwon wat2 streching badan..
he3..takot x pepasal kejung jerk kat situ..he3..
(tpi solat x tinggal ok..^^)
dan akhirnyer bila semua dah settle and aq pwon dah bau lain macam, 
bos kasik balik..yes..!! saat2 yang aq nntikan..^^
tpi sebelum aq sampai umah, aq knew hantar sadiq dlu..huk3..
=,=" hadeh...selamat sampai..he3..
ingatkan sampai umah teros nak tido, tpi tgok umah plak nauzubillah..
isyk3.. x sanggup aq nak tido..huk3..
aq paham..mak aq 2 penat..kadang2 dier dah kemas, tpi adeq2 aq plak..
baek sangat..! sakit ati aq niew..x kesian tol kat mak aq..
so dengan berbakikan kudrat yang sedikit niew, aq gaghkan jugak lah badan2 aq niew untuk
kemas2 rumah aq niew..selamat dah bese wat keje2 niew, so x dew lah penat sngat..
he3..^^
then ingatkan nak tdo awal coz mmg penat giler, tpi terbukak FB plak..
huk3..nasib2..mmg susah lah nak op9..he3..
tgah2 tgok2 wall aq tetibe, kawan aq mcg..
"hari niew x wat entry blog kew..??he3.."
pergh aq cakap..mmg terbaek a..walaupun penat giler nak mam*** tpi demi dier aq wat lah jugak..
walaupun aq merepek ntah papew niew..he3..
sory ye zharip..
(niew aq masa kecik2 dulu...^^)
mata aq saat niew pwon aq dah x tau aq type guna jari kew guna kaki..
he3..mmg ngantok+penat giler....!!!!!
jumaat niew knew tolong ag..huk3..
kalo x gaji aq burn cam 2 jerk..huk3..
nak x nak knew lah jugak datang..
hurm..
k lah..korang pwon dah maki2 aq sebb x paham aq merepek apew..
so lbeh baek korang join aq tdo..
he3..k2..
salam..~

3 ulasan:

K.Zhariff berkata...

hahaha, kesian ko. Sorry mirul! :P

aremieroul berkata...

xpew2...4 u dude..^^

K.Zhariff berkata...

haha, thanks mirul!