expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Ahad, 15 Mei 2011

DrAmA tErBaEk Tv3..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
salam sejahera..salam satu blogger..^^

he3..senyum..jngan masam2..t cepat tua..
ok2..entry aq kali niew nk ceciter pasal drama TV3..!
wah..! macam menarik jerk..ha3..
(pasan jerk aq niew an..ha3..)
ok2..sejak2 aq ngah cuti study niew kan, setiap ari aq merasa bosan..
ha3..kowang pwon mesti bosan kan kalo ayik dok umah x wat papew..
so antara xtiviti2 yg mampu dilakukan selain jadik bibik ialah..
on9 27 jam..ha3..
update blog..(walupn merapu..)
n kalo malam2 tu bisanyer tgok tv..
tol kan..? he3..
tpi biasanyer kita semua niew, especially remaja akan tgok tv lepas kul 9..
sebb dowang niew semua manew suka tgok berita 2 semua..he3..
so, dari hari isnin sampai khamis, macam2 cerita ad..
meh sini aq senaraikan ye..^^
(niew yg aq tgok slalu lah..he3..)

ISNIN..!

juvana..! ^^
aq suka cerita niew..best..
citer niew pwon maseh baru lagi kan kat TV3 tu..
so bagi sapa2 yang x sempat tgok, still sempat lagi nak paham jln cerita dier..
cerita niew menarik sebb ia berkisarkan tntang seorang dak lelaki yg x bersalh tpi
 terpaksa dimasukkn ke tempat dak2 gengster giler..hu3..
macam mana dier nak tempuh hari2 dier at situ n adakah rancangan dier tok lari 2 brjaya..?
kalo nak tau..knew lah tgok sendiri..he3..
tpi citer niew mmg best..! x tpu..
sesuai tok pelajar2 yang kepala batu..he3..

SELASA..!

omg..! ASMARA 2..!
mmg my febret giler..!! citer niew best sngat2..
so bagi sapa2 yang x tgok mmg agak rugi lah..he3..
aq tgok cerita niew dari asmara 1 lagi..
mmg best..pengarah dier mmg pandai wat cerita n pelakon dier pwon mmg mantap..!
aq like giler si faezah elai niew..super berbakat..!
macam2 watak dier bole..ganas, lembut, sedeh n evrythng lah..
kalo dulu masa asmara 1 dier seorang wanita yg sngat2 ganas n benci pd suami dier,
tpi dlm asmara 2 niew, dier terpaksa berlakon mnjdi owang lain demi bapak dier..
coz si asmara 2 ingat dier niew dah mati..hu3..sian dier..
dier really2 sayang asmara tpi dier x bole dedahkan identiti dier yg sebenar..
agak nyer apa lah penghujungnyer kan..?
sama2 lah kita  tgok ok..^^


RABU..!

dan
hari rabu x da drama kat tv3 niew..
hu3..yang ad hanyalha program2 seperti 999 dan bersamamu..
walaupun begitu, aq still tgok rncangan bersamamu niew..hu3..
yelah sebb kita akan dapt lihat kesusahan owang lain kat malaysia niew..
and walaupun x menyumbang tpi kita akan sedar betapa perlu nyer kita bersyukur dalm hidup niew..
so x rugi kalo kita tgok..
untuk kebaikan diri jugak..^^

KHAMIS..!


wah2..
niew lagi satu cerita yg best..!he3..
mantera anjasmoro..!
cerita hantu niew..tpi x dew lah seram mana pwon..
aq suka tgok pwon sebb jalan cerita dier yg menarik..
n x bosan tgok citer niew..hu3..
setiap minggu aq akan tertunggu-tunggu nak tgok kesinambungan episode lalu..
bukan setakat aq jerk tpi family aq pwon sama gak..
walupun dowang tgok dlam keadaan nampak x nampak..
(sebb tutup muka..ha3..)
cerita niew mengisahkan madu yg menggunakan sihir tok kenakan madunyer..
n dua2 pwon gunakan ilmu sihir yg menyesatkan..
apa last story nyer..?
kita tunggu....he3..


ok2..
niew lah antara drama2 yang aq tgok kat tv..
maklumlah..owang yg ngah bosan kan..
nak wat pew lagi..he3..
tv n laptop lah peneman aq kat umah niew..
so papew pwon kalo korang nak wat enjoy with it k..
yg penting benda 2 berfaedah n berguna wat kita semua..
jngan g wat benda2 yg merosakkan diri n masa depan dah..
hu3..x baek tok agama, bangsa, n negara kiat..
he3..^^
k2..
salam..~







11 ulasan:

Freaky berkata...

cuti wat rilek je bro.. enjoy cuti :)

emeera asnary berkata...

i watch all of that kecuali mantera bla bla bla tu... hehe ;)

sol berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
sol berkata...

juvana terbaek :)

PROFmur's berkata...

yg btul2 tgk ny Juvana jea . mantera anjasmoro uh ta pna sntuh pon . tpy Juvana ttp hOT ! ;D

Azam Sad berkata...

uh, tersangat jelez dengan ko...boleh lepak-lepak kat rumah...4 bulan pulak tu..
ahha, aku nak cuti panjang jugak...
JUVANA memang TERBAEKKK!!

~SYAZ~ berkata...

suma drama kat tv3 sekarang best2 lah..
paling suka tengok juvana wo0o..
mmg terbaik kena ngan jiwa ank remaja muda mudi sekarang ni..weeee~~~ ^__^

anamizu berkata...

feveret cik ana juvana & anjasmoro!!!

NuSaNa NoSa 91 berkata...

cite juvana tu mmg best.. tp baru minggu ni 1st tengok.. ahakz~ ^_^

hana berkata...

layan juvana je..
terbaik la..
=D

Ary ariasputera berkata...

ary kena keje da... da lama tak tengok tv