expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Khamis, 19 Mei 2011

FaSA 2 uSm..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye semua..^^
ok2..
maybe agak terlambat untuk aq share bende niew..
tpi aq still nak share jugak..!
he3..
^^
ok2..
bagi mereka2 yg dah isi USM fasa 1,
korang bole lah isi untuk fasa 2 niew pulak ok..
nak link..?
klik bawah sini..
^^
kalo korang klik kat situ td, korang akan terus ke page untuk isi fasa 2..
kalo korang klik bawah niew..
korang akan terus ke laman utama USM..
kat situ, ada disediakan satu link yg BLING2 tok fasa 2..
korang bole klik situ ok...
^^

PERHATIAN..!

ok2..
kalo korang dah isi fasa 1 dulu, mesti ada yg korang x isi tol2 kan..
so fasa 2 niew korang still ada chance nak betulkan semua 2..
terutamanya bahagian ko-kurikulum korang..
betul kan balik apa yg dah korang isi..
letak kan markah koka yg kat matrik 2..
kan ada kan..
hu3..

and one more thng..!
semak tol2 korang punyer pilihan 2 ok..
x sure lah bole ubah kew x, tpi rasanya still bole..
letak pilihan yg paling sesuai ngan result korang 2..
jngan pikirkan dapat kew x..
kita dah usaha..
n terus bertawakal ok..
yg lain biar ALLAH yg uruskan..
^^
k lah..
papew hal t aq update..
salam..~

2 ulasan:

hawiz berkata...

hawiz dah habis degree pon...hihi..=)

aremieroul berkata...

ala..hawiz mmg larh..hu3..^^