expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Jumaat, 27 Julai 2012

KaD raYa DaRIPaDa SyaFikwAy 2012..!


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

dengan nama ALLAH yang maha pemurah lagi maha mengasihani..
ASSALAMUALAIKUM w.b.t..

jawab ye salam mirul ni.. tak jawab dosa.. jawab dapat pahala.. insyaALLAH.. amin..  ^^
alhamdulillah, hari ni hari ke-6 kita berpuasa dalam bulan Ramadhan.. masih lagi ALLAH berikan kita peluang untuk berpuasa dalam keadaan yang sihat kan..  ^^

hari ni kebetulan pula mirul ternampak satu segmen best yang dijalankan oleh seorang kawan mirul ni.. sebenarnya mirul pun nak buat segmen ni semalam cuma x sempat-sempat, tahu-tahu dah ada yang buat.. he3.. tengok lah nanti nak buat ke x.. yang pasti mirul akan join segmen kawan mirul ni..  ^^

siapa yang nak join --->>KLIK SINI<<---

jadi gambar raya mirul ialah..  :D
tahun lepas mirul buat segmen ni dan alhamdulillah semua yang respond dapat.. jadi tahun ni mirul pun nak kad raya..  :D  jadi sesiapa yang nak join jugak boleh lah join sebab x ada syarat-syarat yang susah pun.. x rugi join tau.. seyes.. kalau rezeki ada dapat kad raya kan..  :D

ha3.. gambar ni ialah gambar segmen mirul tahun lepas.. gambar yang nampak biasa ni lah antara gambar yang berjaya mirul edit dengan jayanya tahun lepas.. he3.. apa-apa pun dalam ketidaksabaran kita nak menyambut hari raya ni jangan sampai kita lupa kan Ramdhan ni...  ^^ wasalam..~~

1 ulasan:

Syafik Coklat berkata...

thanks mirul..=)