expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Khamis, 4 Ogos 2011

MiRuL Si bABy FaCe..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye salam mirul  ni.. tak jawab dosa..jawab dapat pahala..  :)  okey..! 
sebelum terus membaca entry ni sila sediakan beg plastik dulu ye..  :)

hari ni mirul rasa seronok sangat-sangat..
bukan sebab mirul dapat jaga kaunter jual Bra yang macam dalam entry INI..
tapi mirul gembira sebab hari ni mirul terasa comel dan sangat comel..ha3..  :D 
muka pun dah terasa macam "baby-face"..he3..
lebih kurang macam ni lah muka mirul..  :D

he3..hari ni mirul dapat kaunter jaga pakaian kanak-kanak..
jadi, memang rama lah kanak-kanak ribena  yang datang..he3..
masa pagi-pagi tu agak suram juga lah sebab pelanggan memang tak ramai..
tapi lepas je buka puasa, mak dato'..ramai yang datang nak beli persiapan baju raya..he3..
comel kan..? macam mirul sikit kan..? he3..

dan dah nama pun kaunter baju kanak-kanak kan, jadi memang ramai lah baby-baby cute tadi..
nampak je muka dowang tadi, rasa macam nak cubit-cubit je..
memang comel-comel belaka..seyes..! lagi-lagi yang dah besar sikit, tapi still bajet cute..ha3..
tak ketinggalan juga, mak bapa bayi yang perasan diri pun cute..ha3..  :D
contoh yang nak makan kaki..lalala..~

apa-apa pun tadi memang seronok sangat-sangat jaga kaunter tu..
macam-macam kerenah kanak-kanak mirul jumpa..ada yang bajet comel je depan orang..
ada pula yang memang nak makan kaki..tapi yang lagi teruk kalau tak reti duduk diam..
lari sana sini..kalau comel tu boleh lah juga dimaafkan..ni tak..muka pecah gudang je..lalala..~
kalau macam ni yang datang tadi memang kena lah jawab nya..ha3..

okey lah..! mirul pun terasa awek muda tau tadi.. [sampai sekarang pun sama je..lalala..~]
memang terasa diri ni macam bayi pula..comel je..ha3..
[sila jangan muntah ye..  :D]
okey lah..! mirul nak terus jadi baby face ni..ha3..
okey..! salam..~

p/s : mirul memang kuat perasan okey..! ha3..

9 ulasan:

mr_right berkata...

okey, ni mesti nak tandingi i kannn... haha

CONTEST BERSAMA SI MANJA MR RIGHT

NAK JADI BLOGGER KENA ADE IDENTITI SENDIRI

Saleem Wahab berkata...

comelnya baby tuh.wahha!

K.Zhariff berkata...

pergh, tak menahan, nasib baik puasa, kalo x mesti muntah x benti2. haha. :P

aimie amalina berkata...

weeeee
sukenye dgn budak2...
huhuhu
nak jage budak2!

Popoi berkata...

aiyoo,, comel~~ ^^

kotak bulat berkata...

hahahah...baby face mmg tak menahan..td kb ada jugk jupe baby kembr comel gila kt bazar td..geram tol!

kocix! berkata...

gambo bapak org tu x ley blah..

Suhazli berkata...

haha lau aku geget je mak bapak yang pasan comel tu..

ops xleh..batal pose kang!haha

hawiz berkata...

hahaaa,...xley blah