expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sabtu, 5 November 2011

HeLIzA heLMI..!

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye salam mirul ni.. tak jawab dosa.. jawab dapat pahala.. insyaALLAH..  :)
okey..! alhamdulillah.. selamat juga mirul sampai dekat rumah tercinta ni.. setelah 9 jam duduk sambil memanaskan punggung, akhirnya jejak juga ke bumi batu pahat tercinta ni..  :)
sebelum nak bertolak tu, hati ni rasa x sedap je..tak tahu lah kenapa.. nak kata tinggalkan orang tersayang, x ada pun dekat perlis..  ><  he3.. [tipu2..!!] tapi alhamdulillah.. mirul bersyukur ke hadrat ilahi kerna masih diberi kesempatan untuk bernafas di muka bumi ni untuk jumpa dengan keluarga tercinta..  :D
walaupun badan ni masih lenguh dan sengal-sengal ubi, tapi semangat nak on9 tu membara-bara.. maklumlah, dekat sana bukan senang nak on9.. huk3.. okey..! entry kali ni mirul nak cerita sikit dekat korang tentang seorang artis wanita ni.. hu3.. dia ni bertudung tapi orang selalu cakap dia ni gedix.. ada pula yang cakap dia ni sebenarnya manja.. entah lah.. mirul tak tahu lah dia ni gedix ke manja..

sampailah satu saat bila mana kawan mirul ni terjoget-joget sambil buat aksi "comel", masa tengah dengar mp3.. [kalau korang tengok dengan mata kepala korang sendiri, memang boleh batal puasa tau x..] ha3.. boleh pula dia menari sambil tunjuk-tunjuk simbol love.. pakal je kawan.. kalau x memang dah kena azan lah dengan mirul jawabnya..he3.. bila dia tengok mirul macam pelik semacam je, dia terus stop..lepas tu dia suruh mirul dengar lagu yang dia tengah dengar tu.. hurm.. 
mirul dengar lagu tu sekali je..! mirul rasa lagunya biasa-biasa je, tapi kawan mirul tu je yang over-acting.. dia x puas hati juga, dia suruh mirul tengok video pula.. mula-mula malas lah juga nak tengok sebab lagu macam x best je kan..tapi bila dah habis tengok, pergh...! video artis ni memang x boleh bla.. patut lah member tu suka sangat-sangat dengan video tu.. tapi yang mirul peliknya, x ada lah pula yang nak "tegur" artis ni.. maklumlah dia ni kan bertudung, tapi buat video macam ni.. hurm...mirul malas nak komen apa-apa tapi korang tengok lah sendiri.. huk3..  T_T


korang nampak tak..?
nampak ke tak..?
hu3..
nampak x yang si HELIZA HELMI ni

COMEL SANGAT-SANGAT..!!
ha3.. lagi-lagi masa dia bulatkan mata dia sambil buat muka cute..
memang pengsan 3 saat lah jawabnya.. he3..
patutlah kawan mirul tu terjoget-joget tengok video ni..
walaupun simple dan nampak macam budget murah, tapi still x menjatuhkan 
keCOMELAN heliza ni kan.. he3..
masa start video ni, kan dia gerak-gerak kan kepala dia kan, tu pun comel.. ha3..

apa-apa pun, mirul memang salute lah sama heliza ni.. walaupun dia bertudung tapi still dia boleh mencari rezeki dalam bidang ni.. dan dia pun kalau korang nak tahu, dia ada syarikat sendiri tau.. jangan main-main.. nampak je macam ni, tapi tauke besar tau x.. ha3.. sebelum korang nak pergi ni, jom tengok satu dua gambar dia yang memang sangat-sangat COMEL ni..  :D

alolo..  :D

0_o

please..!

natural beauty..

okey..! dah..! yang lelaki tu jangan lebih-lebih.. nanti dosa.. ha3.. salam..~

20 ulasan:

yunZatie berkata...

baru mggu lepas jumpe heliza..dia jadi ikon rakan muda peringkat pantai timur :)

mr_right berkata...

ni ai punya. so jangan kacau oke !

aremieroul berkata...

yunzatie : wah.! untunglah..~~

aremieroul berkata...

mr.right : lalala..~ :P

A.K♥ berkata...

:D Memang cute Heliza ni! :))

aremieroul berkata...

A.K : tau x pe.. he3..

cik adda berkata...

terbaek..die mmg comel:)

EmpayarUtama berkata...

Ala dia nak aku aku yang taknak dia huhuhuhu

aremieroul berkata...

cik adda : he3.. tau x pew..

aremieroul berkata...

Empayar Utama : ha3.. lol..~

Tanpa Nama berkata...

comel,,,,<3

Ayied Zudin Hashim berkata...

comel :) ngeeee ~

aremieroul berkata...

tanpa nama : tau x pew.. he3..

aremieroul berkata...

ayied : he3.. saya punya..! :P

ima sahaja berkata...

suke dia jugak ;D hihi

aremieroul berkata...

ima : he3.. sama lah.. :DD

Tanpa Nama berkata...

xabis2 lg ke psl vdeo heliza nie mirul?? mcm knl je kwn yg dimksdkn tu.. hehe.. :)
-fatin-

aremieroul berkata...

fatin : ha3.. best kot video ni.. :DD kenal ke siapa dier..? lalala..~~

K.Zhariff berkata...

SUKA! :D

aremieroul berkata...

k.zhariff : e3.. suka nya ko..!