expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Selasa, 13 November 2012

Kembar Ji Hyo dan adik Joong Ki..!

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .


dengan nama ALLAH yang maha pemurah lagi maha mengasihani..
ASSALAMUALAIKUM w.b.t..

jawab ye salam mirul ni.. tak jawab dosa.. kalau jawab korang memang owsome.. ^_^
alhamdulillah, bersyukur kita ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurniaannya dapat jugak kita bernafas hingga ke hari ini.. bagi mirul syukur itu tak ada hadnya dan kita kena selalu bersyukur dengan segala nikmat ni, supaya lepas ni nikmat kita itu akan ditambah, bukan ditarik.. amin..

okey..! mirul malas nak menulis panjang-panjang sebab masa itu emas kan.. hahaha.. berbalik kepada tajuk entry mirul tu, mungkin ramai diantara kita ni yang suka tengok cerita Running Man kan..? ala, variety show dari korea yang macam main police entry tu.. hahaha.. mungkin penerbit cerita tu pun dapat idea dari kita semua kan..? :P
dalam banyak-banyak ahli Running Man, mesti ada yang sahabat semua minat gila kan.. macam mirul, mirul lebih minat gila dekat kwang soo.. dia sangat lawak ok..! tapi kadang-kadang bila dia kena buli tu rasa macam kesian pulak.. hahaha.. 

apa-apa pun dekat entry kali ni mirul nak tunjuk dekat sahabat semua kembar si Ji Hyo.. mungkin ramai yang x tahu tapi memeng si Ji Hyo ni ada kembar.. mungkin dia x nak ramai yang tahu kot dia ada kembar, tu yang si Ji Hyo ni hantar kembar dia ke Malaysia.. huhuhu..

kalau x percaya sahabat semua tengok ni kembar dia..


yang ni pulak Ji Hyo.. sama kan..? -_-


muahahaha.. blog ni bukan di hack ataupun mirul diugut buat entry ni tapi ini adalah pengakuan sendiri oleh tuan empunya badan ni.. jadi jangan salahkan aku ye nurul... muahahaha.. :P

dan lagi satu.. kalau mirul nak buat pengakuan jugak boleh x..? hehehe.. mirul pun sebenarnya ada kembar.. tapi macam malu pulak nak tunjuk.. kalau mirul tunjuk, korang boleh janji x jangan bagi tau sesiapa..? janji ea.. hehehe.. ok2.. ni dia kembar mirul.. :D


sama kan..? hehehe.. kbai..~

6 ulasan:

FaLya berkata...

haha,,keluar air mata baca semua ni,haha

Tanpa Nama berkata...

LOL!!!!!!!! INGATKAN SIAPA TADI.. CIS

auni berkata...

Boooooo . Haha :p

Aremieroul Akim berkata...

falya : hahaha.. terharu ke..? tq2.. ^_^

Aremieroul Akim berkata...

tanpa nama : hahaha.. rahsia tau..! jangan g tau sapa2.. :D

Aremieroul Akim berkata...

auni : hahaha.. jealous kan..?