expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Selasa, 7 Ogos 2012

Permainan Terbaru En.Google..!


بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

dengan nama ALLAH yang maha pemurah lagi maha mengasihani..
ASSALAMUALAIKUM w.b.t

jawab ye salam mirul ni.. tak jawab dosa.. jawab dapat pahala.. insyaALLAH.. ^^\/
okey..! suka mirul ingatkan dekat sahabat semua untuk sama-sama kita bersyukur ke hadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnianya masih dapat kita bersama-sama bernafas di muka bumi ini.. sebagai tanda kesyukuran marilah kita sama-sama mengucap Alhamdulillah, mudah bukan..? hu3..

jadi hari ini dalam entry kali ni mirul nak ajak sahabat-sahabat sekalian untuk mencuba permainan terbaru yang dikeluarkan oleh pihak google.. permainna ni x memerlukan sahabat semua untuk muat turun permainan  ni dekat dalam laptop korang semua.. cuma pergi ke google.com dan mainlah puas-puas.. he3..

mirul perasan permainan ni pun sebab pagi tadi nak cari tutorial untuk blog.. buka-buka je tengok ada permainan ni.. ha3.. apa lagi, mirul pun main lah.. hwa3.. walaupun nampak macam senang, sahabat cuba lah, nanti baru tahu senang ke x.. he3..

apa-apa pun ini merupakan satu trend dekat google sempena sukan Olimpik yang sedang berlangsung di London sejak 2 minggu yang lalu.. kalau sahabat perasan, setiap hari google akan menukar trend ini mengikut acara yang dipertandingkan.. jadi mungkin ni acara untuk hari ni kot.. 
meh sini mirul ajar cara nak main permainan ni.. baca elok-elok..  :D
mula-mula kena tekan butang mula yang warna merah tu.. kemudian sahabat semua kena tekan kekiri dan kekanan banyak-banyak kali untuk suruh atlit ni lagi.. makin banyak sahabat tekan maki laju dia lari.. hew3..  :D

ini acara lompat berpagar, jadi untuk lompat kena tekan Tab.. he3.. tekan sekali je, x payah nak gatal suruh atlit tu terkinja-kinja dekat atas trak tu.. hwa3..

lepas dah habis satu pusingan akan keluarlah keputusan.. ha3.. kalau sahabat semua dapat emas bolehlah wakil Malaysia untuk olimpik nanti ye..  :D  selamat bermain.. kongsi tau korang dapat berapa ye.. he3.. wasalam..~

p/s : Dato' Lee Chong Wei dah balik.. ^^ x mou sedih-sedih ye, kami tetap sokong anda.. ^^\/


9 ulasan:

amirahramli berkata...

Susah la.Asyik langgar pagar tu je~haha

Aremieroul Akim berkata...

amirahramli : he3.. kena tekan tab guna dagu baru lepas.. hew3.. :P boleh cuba lagi.. :D

taoslayerz berkata...

perghh... beza 1 saat.. tak pe tao try potong mierol

Aremieroul Akim berkata...

@taoslayerz : ha3.. 1 saat pun berharga tau.. chaiyok2.. ^^\/

Razil Tahir berkata...

lorr... hari-hari bukak google tapi tak pasan pun ade game kat situ... huhuhuhu

Aremieroul Akim berkata...

razil tahir : he3.. ni game baru.. hew3.. esok rasanya dah tukar.. :D

mukrimah nawir berkata...

hohoh.. nk cuba juga,.. heheh.. pasti seronok bnda ni...

mukrimah nawir berkata...

ahahha kelakar men benda ni.. tapi seronok.. ilang tension.. thanks mr mirul..

Aremieroul Akim berkata...

mukrimah nawir : he3.. memang seronok dan menyakitkan hati bila kita x dapat score.. he3.. welcome cik muk.. :D