expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Jumaat, 7 Oktober 2011

aPa KhAbAr ORaNG kAmPuNG..!


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
 jawab ye salam mirul ni..tak jawab dosa..jawab dapat pahala..he3..  :) okey..! dah lama "giler" mirul tak update blog kan.. rasa bukan setakat bersawang je, tapi siap ada anai-anai lagi..he3.. [habis rosak blog ni..huk3..] tapi mirul rasa ramai yang tau kan kenapa mirul tak update.. [ha3..perasan retis lah pulak..!] bukan sebab dah kahwin atau bukan sebab mirul cuti bersalin okey..! ha3.. ni semua sebab mirul dah daftar masuk UniMAP.. jadi, kalau ada sesiapa yang dekat UniMAP ni sila lah habaq ye sebab boleh lah kita jumpa nanti.. he3..  :)
apa-apa pun entry ni bukan lah entry yang panjang lebar ok.. cukuplah sekadar nak melepaskan rindu pada blog ni dan pada kalian dan follower mirul semua.. sejujurnya masa mula-mula tak update tu rasa macam ada sesuatu je yang tak kena sebab dulu setiap hari nak update..tapi lama-lama rasa rindu tu kian surut TAPI tak sesekali pun ia padam ok..! dan sekarang ni bila dah ada peluang depan mata memang tak akan lepaskan lah kan..ha3.. [kesian roomate aku  kerana BB nya yang menjadi mangsa kerakusanku..ha3..]
jadi tunggu je lah ye entry baru mirul nanti..kalau tak malam ni rasanya esok kot mirul akan update..macam-macam cerita dah ada dalam diari ni..he3..macam-macam mirul nak ngumpat dekat korang..oopppsss...! ha3.. dan mirul nak ucap terima kasih juga lah ye sebab walaupun blog ni tak terupdate, tapi masih ada juga yang datang jenguk.. terharu pula rasanya..walaupun hanya seorang dua[ at least ada juga kan..hu3..] dan buat follower baru blog ni, selamat datang ke dunia budak kuat perasan okey..ha3..! sila lah memperasan kan diri anda ye..sebab kalau kita tak memperasan kan diri kita, x akan ada orang lain yang akan memperasan kan kita ni..ha3..[ayat macam ayat orang x betul pun ada..ha3..]
okey lah..! nak solat asar dan pergi pasar malam kejap.. :) pas solat isyak kalau x ada apa-apa mirul update okey..! salam.. ~

13 ulasan:

Ahmad Haziq Azlan berkata...

selamat kembali....

Noratisa Nasir berkata...

wahh , dah sampai Perlis dahh.

aremieroul berkata...

ahmad haziq : ha3..tq2.. :))

aremieroul berkata...

noratisa : he3.. yu..perlis is the best.. :) ha3..

Ku Azhar berkata...

eh2 berukband!!! :D

haffizmohdnoor berkata...

nice blog, nice entry.. terukan berblogging :D

shafiqabdshukor berkata...

selamat belajar..

K.Zhariff berkata...

hari yg ditunggu2 dah tiba, :D

aremieroul berkata...

ku azhar : he3..berukband.. :DD

aremieroul berkata...

haffiz : tq2.. :))

aremieroul berkata...

syafiq : terima kasih.. :))

aremieroul berkata...

k.zhariff : ha3.. tunggu ke..? lalala..~

dak eina berkata...

hye budak unimap!! sme la! kos pe??