expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Selasa, 7 Februari 2012

"bEsT pHoto ConteSt" bY aKiNaMaR


اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ
jawab ye salam mirul ni... tak jawab dosa.. jawab dapat pahala.. insyaALLAH.. ^^
okey..! rasanya dah lama gileer mirul tak menyertai mana-mana contest kan.. ha3.. bukan sebab apa, nak update blog pun kadang-kadang ni lagikan nak sertai contest kan.. ha3.. memang x lah kan..!

tapi sedang mirul blogwalking sambil-sambil cuci mata, tiba-tiba ternampak sesuatu yang menarik mata+tangan+kaki+hati untuk terus baca blog tersebut sehingga habis.. he3.. pemilik blog tersebut iaitu cik akinamar telah menganjurkan sebuah contest yang sangat menarik sehingga berjaya menarik minat mirul untuk join.. ha3.. bukan senang tau nak suruh mirul sertai contest semua bagai ni, tetapi disebabkan hadiah nya yang sangat SUPER OSEMMM, mirul join juga.. ha3..  :P

kalau nak join juga, klik banner bawah ni ye..  :D

jadi untuk itu mirul kena hantar satu gambar untuk memastikan mirul layak untuk bertanding..  :D
he3.. (satu je..? ha3..) puas satu rumah mirul selongkar sebab nak cari gambar yang terbaek.. he3.. walaupun mirul ni x ada DSLRRR, tapi nasib baik masih ada camera yang guna filem tu untuk ambil gambar.. ha3.. (oldschool giler..!) dan inilah gambarnya..  :)


saya rasa gambar saya ni best kerana dalam gambar ni ada terpotret wajah orang yang amatttttt mirul sayangi.. itulah mak saya, yang bajet2 comel tu.. ha3.. yang lagi 3 orang makhluk tu adeq-adeq perempuan mirul..  :D  jadi rasanya tanpa melihat wajah mirul, korang dah boleh agak kan mirul comel macam mana.. ha3.. 

btw, tentang blog awak, ianya sangat comel..  :D  disebabkan memang saya suka pink, memang kena lah dengan taste saya.. ha3.. yang paling cute gambar min ho tepi tu.. seyes cute.. XD mungkin awak boleh try buat header yang lebih comel kot.. header yang lebih funny dan nampak lebih ceria.. super colour pun okey..  :D

mirul nak tag :

intakan nak tag 100, tapi dia suruh 3 orang je kan.. :DD ha3.. (sengal punya mirul..!) 
okey lah..! jadi sesiapa  berminat untuk join tetapi x di tag jom lah join.. 
kita memeriahkan lagi contest ni.. he3.. okey...! salam..~


12 ulasan:

★iela_kiera★ berkata...

thanks follow blog ila..btw gudluck eh..ila dtg follow sini

MiMiEy :) berkata...

good luck untuk awk jugak.

follow u back

whitecappuccino berkata...

tq follow! good luck..cantek mak..comel jer adik2.

nuyen berkata...

Good luck kau :)

Cik Nanard berkata...

gudluck !! ^^,

Aremieroul Akim berkata...

iela kiera : tq iela.. :D

Aremieroul Akim berkata...

mimiey : he3.. tq2.. follow u too.. :D

Aremieroul Akim berkata...

whitecuppucino : he3.. mak memang comel.. adeq2 pun comel, saya lagi comel..ha3.. :D

Aremieroul Akim berkata...

nuyen : ok ba.. :D

Aremieroul Akim berkata...

cik nanard : he3.. tq2.. :D

MawardiYunus berkata...

gud luck bro

Aremieroul Akim berkata...

mawardiyunus : he3.. tq2.. u too.. :D