expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Ahad, 24 April 2011

jAlaN-jaLAn Cari PASal..!

  ASSALAMUALAIKUM..

firstly thnks (arigato..)coz sudi singgah n bace blok aq niew ye..he3.. kalo rajin follow lah ye..thnks..
hurm..ok2..entry hari niew aq nak story2 mengenai program jalan2 cari pasal aq n my lovely family td..he3..penat kitowang satu family jejalan..lenguh dah kaki niew..hak2..tui..he3..tpi semua 2 merupakan kenangan aq n my family.. bukan senang tau nak kuor jalan sama2 coz mak aq slalu kerje overtime..cian dier an..?? :( xpew2.. yang penting aq akan wat dier hepy 4 ever.. x kesah lah owang nak ckap papew pwon yang penting kit0wang satu family hepy selalu..amin..


ok2.. dah jauh menyimpang plak..he3..tadi dlam kul 11 mak aq boring+penat dok kat umah..so dier ajak lah anak2 kesayangan dier niew g jejlan..he3..kitowang pew lagi..x lepaskan peluang lah..ha3..first2 kitowang g jejalan kat BP Mall dlu..nak tgok citer pew yang best..tpi sampai2 jerk hancussss.. x dew citer best pwon..huk3.. so kitowang dicide nak jejalan jerk..he3..tengah penat2 berjalan 2 tetibew ternampak plak mesin urut (bukn kedai urut ea..!ha3..) kat situ..pew lagi, mak aq mmg x lepaskan peluang lah..he3..


mak aq ckap mmg bagus mesin 2..ha3..RM 1 jerk tau..! ha3.. so sapew2 yang sengal2 2 g lah mesin 2.. hilangkan kesengalan kowang 2..hwa3..pas segar badan mak aq kitowang pwon g lah jejalan balik..hu3..(mmg satu family kaki jalan..nak wat cam new..) he3..pas dah satu BP Mall kitowang pusing badan pwon dah letih..perot aq apetah lagi..dah berzanzi dah..ha3..so kitowang pwon decide lah nak g makan.. tpi masing2 confuse..nak makn manew ek..?? hurm.. last2 kitowang makan kat KFC jerk..senang.hu3..


niew lah my lovely mother..!

pergh..!ayam dier mmg sedap..panas ag 2..menjilat kaki..hwa2..bak kata mak aq, kalo time2 lapo niew semua benda sedap..ha3..aq mmg sokong giler lah..he3..papew pwon thnks 2 our bank bergerak..my mother..he3..kalo dier x dew kitowang just dapat bau jerk lah kat KFC 2..hwa3..


my lovely adeq ku yang comel..! ha3..(tpi x bole lawan aq..!)

dalam menunggu mak aq g beli KFC 2 sempat aq aq n adeq2 aq amek pic..ha3..aq rasa lah mmg satu family aq addicted 2 mr.camera lah..hwa3..so x yah lah aq nak cover2 dpan dowang niew semua..he3..



mmg saat2 cam niew lah yang aq suka..take pic..! ha3.. mmg semangat..!(sambil wat gaya dina n ray..he3..)..tpi seriously aq mmg hepy with my family.. i dont need nothing else,.. ckup ah ad keluarga aq niew..hurm..past kitowang makan2, mak aq still x dapat nak release tension dier..he3..aq anak dier yang baek niew pwon ajak lah dier g tgok wayang kat SUMMIT plak..he3..apew lagi, mak aq tros on tau..ha3..jngan memaen..pantang diajak mak aq niew..ha3..tpi kat sana pwon x dew citer gak..hempeh tol..! dengag penuh kekecewaan aq n my family pwon balik lah..tp baru jerk selangkah meninggalkan wayang 2 tetibew mak aq nampak plak tmpat karaoke..pew lagi..layan..!




amek kow..7 lagu kitowang layan..mcam2 ad..he3.. dari yang rock..!! sampailah yang menginsafkan jiwa..MY MAHER ZAIN..he3..mmg puas ati..kuor2 jerk semua dah macam kehabisan  bateri..bak kata usop welcha "kome lupa bawak charger..tertinggal kat umah..!" he3..


mmg puas ati+jantung+usus aq tadi.. hilang kekusutan aq tau.. ha3.. bila tekak pwon dah haus apew lagi.. kit0wang pwon dngan muka comelnyer dh meminta mak aq untk belanja minum..hwa3.. mmg satu keluarga tembolok beso..ha3..nak wat cam new an..?? ha3.. slamat lah mak aq 2 pwon lbeh kwang jerk..so mmg layan..! ha3.. adeq aq yang pompuan 2 x abes2 nak coolblok, so nak x nak g lah bli kat situ jerk... nak tau x apew yang menarik nyer..??jeng3..



bergambar..!
kan aq dah cakp td..kitowang satu family mmg cam niew.. addicted 2 mr.camera..hwa3... tpi cam pelik jerk ek..napew aq x dew..?? he3.. sapa ckap diva x dew..?? ha2.. tgok niew..he3..


pas kitowang bli air, kitowang satu family tro pulang menuju ke rumah..he3.. tpi rupa2 nyer kat luar 2 dah hujan lebat..punyer lah x pasan..hu3.. tp itu x menghalang aq utk pulang ke rumah sebab masing2 dah ngantuk..hwa3.. grenti sampai umah aq kan ngorok..! (ngorok=tido..!) he3. k2..bye2.. btw, thnks sudi bacer ye..salam..~  
  

5 ulasan:

JiQjiL berkata...

bez2....

Azam Sad berkata...

perghh, memang jalan sakan sangat dah nie...tak cukup BP MALL, SUMMIT pun korang terjah...haha

zainatul berkata...

waaa.. dasat.. lau la mama aq cm ni.. kompom.. abs wit die aq mnx mknn 1 lori

Tanpa Nama berkata...

x ngajak...

aremieroul berkata...

HE3.. mmg best tau..ha3..